reklama

Otyłość w ciąży

a mi sie przypomnialo jak moj brat juz byl w kojcu. i to nie byl mily widok bo mialam wrazenie jakby w tym kojcu bylo zwierze za kare zamiast dziecka. [przepraszam za porownanie]. takze my mamy drewniane sosnowe chyba a do turystycznych nie moge sie przekonac przez mojego brata...

Martusia kazdy wybiera to co mu pasuje:tak: ,ja przy poprzedniej dwojce miałam drewniane znam plusy i minusy takiego łozeczka i teraz wybralismy inne, a co do odczuc do zamkniecia za kare to ja czy to łozeczko czy kojec to mam wrazenie ze dzidzi za "kratkami siedzi":szok: :-D...

zapach nowego sosnowego łóżeczka - bezcenny :)))

wiecie, ja dalej nie mogę uwierzyć, że z czegoś takiego:

Zobacz załącznik 490318

zrobiło nam się coś takiego:
Zobacz załącznik 490319

Szok, panie dzieju, szoook! :)))

Slicznosci a jak głowke w pozycji na brzuszku podnosi juz fajnie :-) :-), w pierwszym momecie pomyslałam jak test zobaczyłam ze zaciazyłas ponownie:zawstydzona/y: :-D....
moja kolezanka ma dwojke dzieci z jednego roku:szok::-D,jeden chłopak jest z poczatku stycznia a drogi koniec listopada:-)

Miłego i spokojnego dnia dziewczynki:-):-)

reklama
Fasolka ranny ptaszek ;D ale o dziwo i ja już nie śpię :-D:szok: dziś mam spotkanie z położną:rofl2: ciekawe czy jakaś spoko babka z niej, no i może wieczorem jak nie dziś to jutro odwiedzę porodówkę żeby zobaczyć co za "wypasione" rzeczy mnie tam czekają hehe ;)))
Czy ktoś tu ma problemy z wypróżnianiem się:angry: i co na to stosujecie ?

Fasolka ranny ptaszek ;D ale o dziwo i ja już nie śpię :-D:szok: dziś mam spotkanie z położną:rofl2: ciekawe czy jakaś spoko babka z niej, no i może wieczorem jak nie dziś to jutro odwiedzę porodówkę żeby zobaczyć co za "wypasione" rzeczy mnie tam czekają hehe ;)))
Czy ktoś tu ma problemy z wypróżnianiem się:angry: i co na to stosujecie ?

Ja tez mam u mnie maslanka pomaga czasami:baffled:bo jakichs lekow czy herbatek boje sie stosowac..:crazy:

hheee december magia :)

mi się przypomniało że mam zdjęcie z moimi próbami :)
8776.jpg:-D

hheee december magia :)

mi się przypomniało że mam zdjęcie z moimi próbami :)
Zobacz załącznik 490474:-D

dobra kolekcja :) mi chyba z 5 czy 6 pozytywny wyszedl ;)

Hej Dziewczyny!!!
Wpisałam w wyszukiwarkę hipotrofia i wyskoczył mi ten temat... czy miacie problem z hipotrofią maluszka???

ja nie mam.

Martusia kazdy wybiera to co mu pasuje:tak: ,ja przy poprzedniej dwojce miałam drewniane znam plusy i minusy takiego łozeczka i teraz wybralismy inne, a co do odczuc do zamkniecia za kare to ja czy to łozeczko czy kojec to mam wrazenie ze dzidzi za "kratkami siedzi":szok: :-D...

Slicznosci a jak głowke w pozycji na brzuszku podnosi juz fajnie :-) :-), w pierwszym momecie pomyslałam jak test zobaczyłam ze zaciazyłas ponownie:zawstydzona/y: :-D....
moja kolezanka ma dwojke dzieci z jednego roku:szok::-D,jeden chłopak jest z poczatku stycznia a drogi koniec listopada:-)

Miłego i spokojnego dnia dziewczynki:-):-)

ale ja nic nie mowie przeciez :) turystyczne ma wiele plusow, wiecej niz takie 'stacjonarne'. a co do kolezanki to niezle obciazenie dla organizmu, ciaza za ciaza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry