Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
martusia ale ty chyb a nie sugerujesz się teminami z usg???
wiecie co? chciałabym już urodzić !!!
Połaziłam dziś z mamą po sklepach, ale tak jak połażę to zaraz czuje dziwny ból podbrzusza (takie bardzo silne pieczenie) po prawej stronie i najgorsze jest to, że nie wiem skąd on się bierze...chwile odpocznę, usiądę albo postoję i przestaje, może młody uciska mi na jakiś nerw
zaraz wezmę prysznic i chyba w kimę pójdę sobie na godzinkę bo coś mnie morzy na sen ;D
co z Wami dziewczyny ?ok, tyle że ostatnio pisałaś już o 5 terminie , termin z usg najprawdopodobniejszy wypada do 10tc, potem jest dziecko rośnie w swoim tempie a usg daje tyle że przypuszczalne terminy do wczesniej ustalonego standardu wagi noworodka czyli ok 3,5kg , a dziecko może się urodzić z wagą 2,5kg jak i grubo ponad 4 ;pwiesz co te sa bardziej prawdopodobne niz z OM u mnie. bo zaszlam miesiac po odstawieniu tabletek anty, @ byl 14.12 ostatni i z tej daty nijak nie wychodzi wiek ciazy. a w karcie mam wpisany termin 20.9 z OM. ale w poniedzialek mam wizyte to sie dopytam, tak samo lekarz z IP kazal mi patrzec na termin z USG.
to nasz dzisiejszy zakup![]()
![]()
![]()
![]()
![]()