reklama

Otyłość w ciąży

Lolcia91 ja mam niby uśredniony termin na 8go. Ale u mnie ciężko stwierdzić, bo ostatnią @ miałam końcem września hehe. Skutek leczenia niepłodności właśnie mnie kopie:)
Ale lekarz trzyma się tego wariantu.

reklama
ja jeszcze niespakowana, Maly tez nie. ale my na koniec wrzesnia wiec mamy czas. chociaz to chyba juz 5 termin o ktorym slysze-wczoraj wyszedl na 27.9. wozek sie wietrzy, ubranka zaraz zaczne prac i posciel tez no i lozeczko. jak pisze wydaje sie malo. poza tym z rana na dupce po zabiegu to ja wiele nie zrobie jak boli przy kazdym ruchu...

dzis mam ewidentnie zly dzien.

Ainhoa- no właśnie masz dwie torby, jedna dla siebie i drugą dla Zuzki...w dwie to i ja pomieszczę wszystko ;D ja właśnie nie wiem jak to z tymi torbami gdyby okazało się, że mogę wziąć walizkę na kółkach (a mam taką jedną z mniejszych, która służyła mi za podręczną jak latałam samolotem) to w jedną zmieściłabym wszystko dla siebie i dla Małego, ale z tego co gdzieś już wyczytałam to ponoć torba musi się zmieścić do szafki bo nie może stać pod łóżkiem ;| ale to nie wiem, może w każdym szpitalu inaczej. W poniedziałek idę na spotkanie z położną więc o to zapytam jak z tą torbą.
A Ty masz duże te torby? W ogóle myślę, że jeśli masz różek to kocyk raczej będzie zbędny i tak samo może być z okryciem kąpielowym...z tego co mi znajome pisały to ręczniki dla dzidziusiów się nie przydały w szpitalu, ale nie wiem ;) Dwie torby plus torebka to wcale nie aż tak dużo ;D

ania255- a ja mam niby na 7go ;D a ostatnią @ miałam 30 listopada (cykl trwał ok 30dni) i też zdarzało się nie regularnie ;|

Ja juz spakowana torbe mam sportowa , bo u nas w szpitalu nie moga pod łozkiem zadne torby stac:-) zmiesciłam sie w jedna bo dla dzidzi potrzebuje tylko pampersy i chusteczki no i smoka przemyce:-p,na wyjscie ze szpitala tez juz rzeczy dla dzidzi naszykowane mam ale to mi dowioza jak bedziemy wychodzic...

narazie nie patrz na wagę po jakiś 3 miesiącach zobaczysz - teraz to wszystko powoli wraca do siebie więc możesz mieć takie skoki wagi. A najlepiej zważ się tydzień po pierwszym okresie. tak ja myślę ;-)

Dziewczynki, o czym świadczy podwyższone RDW i Monocyty?? Nadal mam obniżone wartości przy Hemoglobinie i tych pokazujących anemię mimo, że biorę żelazo;/
Wczoraj byłam na pierwszym ktg, serce Zuzki bije jak dzwon. Wtedy jeszcze nie miałam wyników badań..

reklama
po porodzie zjechałam 10kg, a teraz ten przyrost :( słabo..

Nie karmię piersią - błąd strategiczny jak widać. Dużo chodzę, nawet bardzo dużo. Dietę, restrykcyjną na maxa - właśnie rozpoczynam. Wkurzona jestem powiem Wam szczerze, powinnam wysadzić lokalną piekarnię heheh

Okresu jeszcze nie miałam, ale też mam cichą nadzieję, że będzie on kolejnym krokiem do normalności i ciut schudnięcia.
Miłego dnia dziewczęta :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry