reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Wydaje mi się, że to normalne, dojdą do Was nowe dziewczyny, niektóre odejdą. Ja nie będę miała internetu, więc zaglądnę do Was tylko jak będę u rodziców w odwiedzinach.
Wikasik już w ogóle nie zagląda, emnai też nie, december jeszcze zagląda, nadalka jeszcze częściej.
Nie sądzę aby to miało związek z tym, że się nie pasuje do tematu - raczej z brakiem czasu:)

Kurcze, nie mam jeszcze termometru dla Zuzki, a chciałabym taki do mierzenia temperatury Zuzki, pokarmu, otoczenia i wody i najlepiej tak do 130 zł, ale nie mogę się zdecydować:D

Byłam dziś zwiedzić porodówkę ;D i mogę powiedzieć, że jest fajnie ;D wszystko nowiutkie, wyremontowane w każdej sali porodowej prysznic, piłka, worek sako (? czy tam nie wiem jak on się nazywa?), a co jest najlepsze byłam w jednej sali porodowej w której chwile wcześniej odbył się poród i było jeszcze nie posprzątane (nawet łożysko sobie leżało:-D) i powiem szczerze, że zaskoczył mnie fakt że tak mało krwi i w ogóle...:tak: wyobrażałam sobie, że to taka bardziej rzeźnia będzie z duuużą ilością krwi, podłoga zalana wodami płodowymi ;D haha

dzewelajna
nie martw się :-D ja tu będę zaglądać :-D no chyba, że faktycznie czasu mi zbraknie heheh;D

Poporodowe też są wyremontowane i całkiem ładne jak na szpital ;D w pokoju są po dwie kobitki no chyba, że jakiś nawał porodów to po trzy leżą :-D ogólnie to dzisiaj jakoś tłumu tam nie było:tak: a przed każdą salą poporodową jest kibelek i prysznic;-) eh zobaczymy jak to będzie :-D ale nie mogę się już doczekać i powiem Wam, że już się nie boje, boleć będzie no bo musi :tak: ale skoro tyle kobiet urodziło to i MY damy radę ;D
Wiecie co...? Może to dziwne, ale jakoś trudno mi uwierzyć że niebawem poznam tego małego człowieczka który mieszka u mnie w brzuchu ;D Wy (te obecne i przyszłe mamy) też tak macie? ;P

Ostatnia edycja:
lolcia91 i to podejście mi się podoba - ja pamiętam też szłam do szpitala z nastawieniem, ze chcę zobaczyć jak to jest z naturalnym porodem czy to rzeczywiście tak boli broń boże się nie bałam bo tyle kobiet rodzi więc czemu ja mam nie urodzić a tu kicha zrobili mi cesarkę - tak to jest jak człowiek chce..... ale ja to jestem ewenement - w 2 klasie podstawówki płakałam jak wychodziłam ze szpitala aż się zanosiłam bo poszłam z podejrzeniem wyrostka i chciałam zobaczyć jak to jest mieć operacje a po 3 dniach mnie wypuścili bo to nie był wyrostek.

Wiem wiem dziewczynki, ze będziecie zaglądać i mam nadzieję, ze dojdą nowe dziewczyny (siła rzeczy) ale jakoś tak człowiek się przywiązuje :-)

dzięki redusia za odzew że jesteś :-D cieszem siem niezmiernie

aczkolwiek kiedy ja będę miała ta fasolindę ...... cholera wie..... może do tej pory to i ty redusia urodzisz ;-)

reklama
Szkoda, że kłaczek nie zagląda, napisałam do niej pw, ale nie dostałam odpowiedzi:(

Zamówiłam sobie dzisiaj laktator, doszłam do wniosku, że ja nie dam rady wywalić cyca przy obcych ludziach... Mam zamiar też zakupić jakieś termoopakowanie na butelkę...

Zrobiłam właśnie zamówienie z dostawą z Tesco. Przysłali mi maila, że mogę zrobić to postanowiłam spróbować. W końcu wolę zapłacić 98 groszy za dostawę niż urodzić w dziale z mrożonkami:D Dostawa przyjedzie w czwartek rano:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry