reklama

Otyłość w ciąży

a macie a co na forum całe :) - Ewelina Beta

dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych znikomych kilogramów. Mam nadzieję, ze przy drugiej ciąży też mi jakoś tak łatwiej pójdzie.
W pierwszej przytyłam jakieś 20 kg z czego 10 w 9 miesiącu szał dziki i bąbelki :-)
A kurka wodna jego mać po tym łyżeczkowaniu w ciągu tygodnia przybrałam 7 kg. A potem też powoli przybierałam - teraz wcale nie wchodzę na wagę - nie chce się denerwować. Człowiek sie pilnuje i nie przegina a i tak lipa jakaś.

Niech ja tylko urodzę i wykarmię jak się wezmę za siebie to zobaczy ten bebech i dupsko jak to jest mieć mniejszą odległość od siebie :-)

co do leniuchowania to ja też siedze i nic nie robie :cool:

najchętniej bym pospała

reklama
a macie a co na forum całe :) - Ewelina Beta

dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych znikomych kilogramów. Mam nadzieję, ze przy drugiej ciąży też mi jakoś tak łatwiej pójdzie.
W pierwszej przytyłam jakieś 20 kg z czego 10 w 9 miesiącu szał dziki i bąbelki :-)
A kurka wodna jego mać po tym łyżeczkowaniu w ciągu tygodnia przybrałam 7 kg. A potem też powoli przybierałam - teraz wcale nie wchodzę na wagę - nie chce się denerwować. Człowiek sie pilnuje i nie przegina a i tak lipa jakaś.

Niech ja tylko urodzę i wykarmię jak się wezmę za siebie to zobaczy ten bebech i dupsko jak to jest mieć mniejszą odległość od siebie :-)

co do leniuchowania to ja też siedze i nic nie robie :cool:

najchętniej bym pospała

wyslalam zaproszenie :). ja dla odmiany leze i nic nie robie. chociaz dom zarasta powoli ale ja mam czas :P ale jakos nie widze siebie zmywajacej ta gore talerzy, kubkow i Bog wie czego jeszcze... jakies lody by sie zjadlo :D

a mi sie waga zepsula :D

Lolcia91 moja mała będzie się zwać Lenka. Tak przynajmniej się póki co wersja utrzymuje:) choć jak widzę i słyszę, że to teraz jedno z popularniejszych imion to zaczynam wątpić. Bo mi już dawno się podobało, a teraz wysyp...
Gorąco dziś u nas i jakoś nic się nie chce.
Mała za to nie oszczędza mamuśki kolejny dzień:) zastanawia mnie skąd taki maleńki człowieczek ma tyle siły, że sprawia ból kopami:)

witam wieczornie:-) ja po wczorajszych szalenstwach zakupowych juz mam wsio dla dzidzi :-D:-Ddzis caly dzien poleguje;-)zrobiło sie troszle cieplej i dobrze bo poza japonkami w zadne buty sie nie mieszcze ...

Miłego wieczorka:-)

No właśnie coś tak przeczuwałam, że ainhoa musi być w szpitalu bo cały dzień zbytnio się nie odzywa. Jakie obrzęki...? ;O Nie wiadomo nic więcej, czy tam zostanie czy wróci do domu ?

oby na obserwacji się skończyło... Iza chyba kiedyś pisała że strasznie opuchnięta jest.

i mi się to kojarzy ze stanem przedrzucawkowym ale musi jeszcze białko w moczu być. ale nie zapeszam, niech wracają do domku z Zuzą :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry