Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ile kosztuje wysyłka ze tak się opłaca te wszystkie rzeczy zamawiać?Mimi, nie zawsze są. Ale możesz w komentarzach poszukać. Ja tak robię. Ale może Agunia i Edysiek coś podpowiedzą
Do mnie dotarły ludziki "duplo" z ali. Dwa po lewej z ali, po prawej orginalne duplo. Polecam! Są świetne![]()
![]()
![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Wysyłka najczęściej jest darmowa. Czasem jest za kilka złotych.A ile kosztuje wysyłka ze tak się opłaca te wszystkie rzeczy zamawiać?
Znalazłam w 1 rzeczy ale w kilku nie było w ogóle opisanych rozmiarów. Tak się przymierzam coś zamówić
![]()
Ja takie ciśnienie (135/85) to mam teraz u położnej jak mi mierzy [emoji33] ale w domu już niższe [emoji14]Hmmm, to ja krzywą cukrową miałam chyba w połowie ciąży robioną. Jak lezalam na patologii ciąży to było sporo dziewczyn większych ode mnie. No i mój problem z plamieniem nie był związany z moją wagą. Może nadciśnienie już tak, chociaż max jakie miałam to 140/90 i to pod koniec ciąży. Tak od 20 tygodnia moje ciśnienie było w granicy 135/85 i lekarz już mi zapodal dopegyt po jednej tabletce dziennie.