Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow jaki zgrabny brzuch. To ja już miałam w 20tc 3 razy taki hehePaula, kurde, też muszę wziąć się do roboty z zakupami, bo zostanę z ręką w nocniku [emoji23]
Cieszę się, że już wszystko jest ok [emoji8] teraz na spokojnie, o ile się da [emoji4]
Ola, nie ma za co, od tego jest forumwaga nie definiuje szczęścia
trzeba robić swoje i nie oglądać się na innych [emoji4]
A ja wrzucam Wam zdjęcia z poniedziałku, więc ni to ciąża gastronomiczna, ni to ciąża faktyczna [emoji23] ale brzucha wciągnąć się już nie da [emoji4]
![]()
![]()
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
![]()
Więc dobrze, że tu zajrzałaśKochane. Chłopak dzisiaj mnie "ochrzanil" ze w końcu poszlam po rozum do glowy i ani waga ani praca nie moga stanac nam a glownie mi na przeszkodzie do szczęścia. Oraz kazał mi wam podziękować ze w koncu to zrozumialam. [emoji173]
Colorado, brzuszek piekny [emoji173]
To super, ciesze się, ze wszystko okej i trzymam kciuki . Przepraszam ze tak to ujme, ale na twoim przykladzie wiem, ze sie da.Więc dobrze, że tu zajrzałaśJa nie ważę jakoś super dużo, ale jednak BMI 33 i jak podjęłam decyzję o dziecku, a potem poczytałam w Googlach to mi się odechciało. Znalazłam to forum i dziewczyny od razu mnie przekonały, że nie ma co się przejmować. Póki co (odpukać!) moja ciąża przebiega tak samo jak pierwsza 8 lat temu jak byłam szczupła
![]()
no ja tez naczytalam sie wujka Google i gdyby nie to forum to nadal mialabym podejscie jakie mialam.