*martusia*
Fanka BB :)
tak tak kłaczku ja tez uwazam ze to okres na przespanie a przynajmniej jemu by sie przydalo. charakterek to po tatusiu odziedziczyl skunks maly.
Marcia ja bym na Twoim miejscu nie odpuszczala, bo jak czlowiek tylko mysli i mysli kiedy ten dzien to zwariowac mozna.
Dzewelajna && za lekarza obys cos wiedziala wiecej niz domysly.
ja swoja polowke od listopada 2011 meczylam zebysmy mieli dziecko. no i sie w koncu dogadalismy ze jak skoncza sie tabletki to pomyslimy i pomyslelismy. a przez caly styczen ciaza sie nie chciala ujawnic chociaz testy najczulsze kupowalam, dopiero 1 lutego II kreski tak szybko jak rakieta wskoczyly
oo domek z ogrodkiem fajna sprawa
Marcia ja bym na Twoim miejscu nie odpuszczala, bo jak czlowiek tylko mysli i mysli kiedy ten dzien to zwariowac mozna.
Dzewelajna && za lekarza obys cos wiedziala wiecej niz domysly.
ja swoja polowke od listopada 2011 meczylam zebysmy mieli dziecko. no i sie w koncu dogadalismy ze jak skoncza sie tabletki to pomyslimy i pomyslelismy. a przez caly styczen ciaza sie nie chciala ujawnic chociaz testy najczulsze kupowalam, dopiero 1 lutego II kreski tak szybko jak rakieta wskoczyly
oo domek z ogrodkiem fajna sprawa
po robisz badania i zobaczysz cóż tam się dzieje, poza tym wiadomo że oczywiście w końcu się uda
&&& napisz nam co dziś załatwisz u ogólnego.
Właśnie kiedyś to ludzie mieli więcej dzieci...a teraz to max dwójkę i koniec, fakt że w naszym kraju nie ma zbytnich perspektyw dla młodych ludzi ani na pracę ani na własne mieszkanie
Zawsze twierdze, ze one zaczynaja nam wywijac numery pozniej - male sa do ogarniecia bez problemu.
a potem krwotoki tygodniowe
i problemy z normalnym funkcjonowaniem ...u mnie to chyba genetyczne jest bo moja mama miała to samo i ciagle cos jej sie robiło torbiele miesniaki az w koncu miała zabieg usuniecia całej macicy w wieku 48lat .U mnie tez na zmiane albo torbiele jajnikow albo miesniaki macicy,teraz jak w ciaze zaszłam tez z trzema miesniakami zaszłam
jeden o srednicy 5,5 cm juz był...zobaczymy po porodzie czy sie wchłoneły bo czasami tak sie zdaza .Z młoda jak byłam w ciazy to miałam torbiele na jajnikach ale po ciazy nie było po nich sladu zaleczyły sie ,podobno w ciazy tak sie dzieje bo organizm duzo hormonow produkuje a tym sie to cholerstwo leczy....