Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szerokie dupsko kochana, ot cały sekret ciąży utajonejColorado ja nie wiem jak Ty to robisz ale nic nie widać ciąży u mnie Pio biedzie większy brzuch jest niz u Ciebie w 9 mcu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha nieźli znajomi [emoji16] cieszy mnie, że jednak jest jeszcze ktoś, kto miał podobnieA ja miałam tak samo jak ColoradoRodziłam w lutym, całego Sylwestra przetańcowałam, fakt nie w obcisłej sukience, ale w ogóle ciązy nie było widać. Akurat spotkałam się ze znajomymi z którymi nie widuję się zbyt często ale o ciąży wiedzileli. I kompletnie nie było tematu. Później się okazało, ze nic nie mówili bo myśleli, ze poroniłam
Masa ludzi była zaskoczona jak zobaczyli mnie z dzieckiem
![]()
Ale Ty miałaś fajny ciążowy brzucho [emoji8]Colorado jestem pod wrażeniem Twojego brzucha. Ja taki mam tydzień po porodzie [emoji23]
Paradoksalnie trzeba dużo pićWitajcie dziewczyny czy macie jakis sposob na puchniecie w ciazy nogi mam jak u ogra palcami niemoge zginac palce u rak tez i twarz co robic pomocy ?
U mnie była utajona, bo nikt nie wiedział, czy jestem taka gruba czy w ciąży, więc też nikt mi nigdzie nie ustąpił. Tylko raz w aptece mnie poproszono bez kolejki, ale to mój kolega był akurat i wiedział, że w ciąży jestem...No to właśnie są minusy "ciaży utajonej". Ani razu nikt mi nigdzie nie ustąpił miejsca/kolejki![]()
To ja mam większy od ciebie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]U nas była mega burza z oberwaniem chmury i jest znośnie, więc mam nadzieję, że też uda mi się coś poprasować [emoji6] ale to już nasze rzeczy, Bruno jest już oprany i oprasowany [emoji16]
Przegapiłam, a dosłownie kilka dni temu weszliśmy w 9 miesiąc! [emoji7] Zobacz załącznik 882709
colorado na 9 miesiąc nie wyglądasz
u mnie skolei przez otyłość to nie wiadomo czy poprostu jestem taka gruba czy w ciąży, sąsiadka kilka dni temu przy windzie mnie pyta gdzie sie wybieram czy na fitness?ja mówię że nie bo w ciąży jestem a to już 8 miesiąc, brzuch mam duży ale większość myśli że dlatego że jestem gruba. Jeszcze nikt mi nie ustąpił miejsca w autobusie czy w kolejce do kasy.... trochę to przykre bo ciężko mi stać np jak jadę na wizytę a autobus pełny... :/
Mi jak na razie nic nie puchnie, za to pachwiny tak bolą że szok....
zastanawiam się jak to jest kiedy przyjezdza po kogoś karetka a wdomu jest dziecko niepełnoletnie, a ciebie zabierają do szpitala to co z tym dzieckiem się dzieje? zawożą go do izby dziecka czy co?
colorado na 9 miesiąc nie wyglądasz![]()
u mnie skolei przez otyłość to nie wiadomo czy poprostu jestem taka gruba czy w ciąży, sąsiadka kilka dni temu przy windzie mnie pyta gdzie sie wybieram czy na fitness?ja mówię że nie bo w ciąży jestem a to już 8 miesiąc, brzuch mam duży ale większość myśli że dlatego że jestem gruba. Jeszcze nikt mi nie ustąpił miejsca w autobusie czy w kolejce do kasy.... trochę to przykre bo ciężko mi stać np jak jadę na wizytę a autobus pełny... :/
Mi jak na razie nic nie puchnie, za to pachwiny tak bolą że szok....
zastanawiam się jak to jest kiedy przyjezdza po kogoś karetka a wdomu jest dziecko niepełnoletnie, a ciebie zabierają do szpitala to co z tym dzieckiem się dzieje? zawożą go do izby dziecka czy co?
U mnie była utajona, bo nikt nie wiedział, czy jestem taka gruba czy w ciąży, więc też nikt mi nigdzie nie ustąpił. Tylko raz w aptece mnie poproszono bez kolejki, ale to mój kolega był akurat i wiedział, że w ciąży jestem...
Dziewczyny, mi też nikt nie ustąpił, nie przepuścił w kolejce, tyle się cieszę, że dobrze się czuję i nie czuję takiej potrzebyU mnie sprytne oko moze i by dojrzalo ze ten brzuch wyglada troche inaczej, ale komu sie chce? Widzą po prostu grubasa
Tez nie mam co liczyc na miejsce w autobusie..
Co do sprawy nieletniego.. Mysle ze prosiliby o kontakt z kims doroslym, kto moglby sie zajac a jak nie to pewnie powiadamiają policje a potem to juz oni probuja odnalezc kogos z rodziny a jak nie to izba..
Laska będę jak wdrożę dietę ciąg dalszy [emoji23]To ja mam większy od ciebie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Pięknie wyglądasz. Po porodzie będziesz laska
Witajcie dziewczyny czy macie jakis sposob na puchniecie w ciazy nogi mam jak u ogra palcami niemoge zginac palce u rak tez i twarz co robic pomocy ?