Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dorośnie jeszcze do tych większych i potem będziesz już narzekać tylko na to, że parę razy ubierze i już za małe na nią [emoji7]Ja też mam ubranka w różnych kolorach nawet sporo niebieskich. Mam sporo ubranek na rozmiar 56, ale póki co jest taka malutka i szczuplutka, że zbyt wielkiego wyboru nie mam. Mam chyba ze 3 body i śpiochy w których nie tonie, a przynajmniej nie tak bardzo widocznie![]()
Na pewno będzie ślicznya ja chciałam mieć drugą córkę, a będzie chłopak.... ciekawa już jestem jak będzie wyglądał, jaką będzię miał buźkę itp.
na jaki rozmiar pakujecie ubranka do szpitala?
Ja to biorę taką walizkę na kółkach, moja znajoma ostatnio mówiła że spakowała się tylko w taką torbę sportową nie dużą....kurdę może i ja upcham do mniejszej torby :/
Ale może z manier i zachowania będzie podobna do CiebieMój syn jest bardzo podobny do taty, liczyłam po cichu, że córka będzie podobna do mnie, ale póki co wygląda na to, że nic z tego [emoji23]