Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzewelajna nie robi na razie bety bo jest przed wypłatą i ma kryzys w portfelu niestety.
dzisiaj rano robiłąm test z tesco taki mega czujny. wszystkie przeważnie są dla bety od 25 a ten od 10.
i nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć
na tym teście też jest kreska ale słabiutka tak samo jak i tamte.
Martwię się, ze moze beta nie przyrasta a spada i będzie powtórka z poprzedniego razu, ze się nie utrzyma.
Chociaż poprzednim razem test z mocną krechwyszedł dopiero tydzień po terminie spodziewanej.
boje się i tyle .... łudzę się nadzieją ze wiele dziewczyn tak miało a mają już dzieci.
Mam jeszcze jeden test w zapasie. Najlepiej byłoby go zrobić dopiero przed wizytą u lekarza np. we wtorek. Ale nie wiem czy tyle wytrzymam. Postaram się......
Jeszcze tylko 5 dni i usg.
mam taki dziwny posmak metaliczny w buzi i mnie głowa boli - chyba od tego myślenia.

Witam się i ja ;-)
Moja kuzynka z drugim dzieckiem też miała wywoływany i trwał faktycznie dużo dłużej i był bardziej bolesny, powiedziała, że z 1 córą to był pikuś w porównaniu z bólami po oxy. Niestety.
Ale za to żona mojego kolegi z pracy dostała bóli o 20 , pojechali do szpitala o 21.30 a o 22.15 ich syn był już na świecie - to jej pierwszy poród, bez pęknięcia - także można i tak i ja na taką wersję się piszę![]()
![]()