Colorado1989
Fanka BB :)
Moja głowa całkiem mocno siedzi na karku, sprawdzałam dziś w lustrze [emoji16]Marzenie ściętej głowy, podejrzewam [emoji23] ale powiem Wam, że teraz nawet się ucieszę z okresu bo mam dość tego dyskomfortu [emoji849]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja głowa całkiem mocno siedzi na karku, sprawdzałam dziś w lustrze [emoji16]Marzenie ściętej głowy, podejrzewam [emoji23] ale powiem Wam, że teraz nawet się ucieszę z okresu bo mam dość tego dyskomfortu [emoji849]
Wyobraźnia Cie ponosi Colorado [emoji14]Moja głowa całkiem mocno siedzi na karku, sprawdzałam dziś w lustrze [emoji16]
To wszystko przez Harrego Pottera czytanego za młoduWyobraźnia Cie ponosi Colorado [emoji14]
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]Wiem że nie ładnie się chwalić ale... Mój synek od wczoraj raczkuje! [emoji7][emoji7][emoji7] pękam z dumy!
Trzeba się chwalić! Gratulacje [emoji7]Wiem że nie ładnie się chwalić ale... Mój synek od wczoraj raczkuje! [emoji7][emoji7][emoji7] pękam z dumy!
Metoda prób i błędów [emoji7]Ka dziękuję [emoji16]
Colorado próbował pejzać ale raczej do tyłu jak rak mu wychodziło. Później długo był w pozycji do raczkowania ale tylko bujał się przód tył. W końcu zaczął ruszać rączkami do przodu, ale nogi nie współpracowały i się rozjeżdżał [emoji39]. A wczoraj ruszył [emoji7]
Ehh no takI tak musi być na wyciągu, bo pokurczone ścięgna i mięśnie muszą się rozluźnić. Jakby ją teraz od razu wsadzili w gips, to bardzo by ją to bolało, bo na siłę zmieniliby pozycje nóżek, mięśni i ścięgien. A operacja może nie być konieczna, bo może nie być czego operować. Zawsze lepiej jest bez operacji, bo po operacji i tak zakładają gips, a pod spodem jest rana...
Brawo [emoji4]Wiem że nie ładnie się chwalić ale... Mój synek od wczoraj raczkuje! [emoji7][emoji7][emoji7] pękam z dumy!