Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o doczytałam pierwsza ,gapa ze mnieZ Białegostoku. Tak, pierwsza ciąża![]()
beta ujemna 11 dpo. Nic z tego w tym cyklu.justi jak tam??? Testowałaś coś dzisiaj???
11dpo to jest jeszcze wcześnie spokojnie bete można zrobic14dpo ,a testy niektórym wychodzą nawet 16dpo także jeszcze nic nie jest przesądzone,a jak piersi bolą cię jeszcze???beta ujemna 11 dpo. Nic z tego w tym cyklu.
Mi się wydaje, że już ten cykl jest stracony. ehhh masakra11dpo to jest jeszcze wcześnie spokojnie bete można zrobic14dpo ,a testy niektórym wychodzą nawet 16dpo także jeszcze nic nie jest przesądzone,a jak piersi bolą cię jeszcze???
spoko justi pisałam wczoraj najwyżej będziemy majoweczkiMi się wydaje, że już ten cykl jest stracony. ehhh masakra
nie wiem czy brac luteinę czy odstawić.spoko justi pisałam wczoraj najwyżej będziemy majoweczki,nie poddajemy się
![]()
zwykle bierze się 10dni ,ale te dwa dni chyba nie zrobią różnicy jeżeli weźmiesz dłużejnie wiem czy brac luteinę czy odstawić.