marcia30
Fanka BB :)
Cześć, dziewczyny ja co prawda dopiero zamierzam sie postarać o dzidzie tylko nie wiem jakie mam szanse na poczęcie z moją wagą. Jest tu jakaś mamusia która startowała z wagą 120 kg?? Wiem że to strasznie dużo ale nie mogę schudnąć pomimo dużej dawki ruchu i w miarę zdrowego jedzenia( czasem mam ochotę na coś słodkiego). Mamy zamiar zacząć starania od grudnia ale nie wiem czy coś sie uda;(
szkola13 głowa do góry jak miesiączkujesz regularnie i nie masz innych problemów to waga nie powinna Ci w niczym przeszkodzić. Ile masz wzrostu? Witamy na naszym temacie
my walczymy z cycem tz wieksza czesc dnia spedzamy na karmieniu ale cos sie rusza i mleczka coraz wiecej
aczkolwiek butelka w szpitalu dokarmiana była bo w pierwszej dobie cukier miała za niski a ja cycuchy puste i musieli jej mieszanke dac ja w domu w ciagu dnia raz dwa razy dziennie tez butelke daje bo ssak mały głodny ale staram sie aby tylko na cycu byc
generalnie był to moj najgorszy z porodow

teraz najwazniejsza mała i zeby dupsko bolec przestało
ja jestem od ciebie wyzsza bo mam az 180cm i waze 110kg i nosze spodnie rozmiar 16... a to jest 46 i czasem mi sie juz tylek nie miesci... i musze miec 18