Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i potem dopiero w niedziele... trzymajcie kciuki dziewczyny Lolcia, nie histeryzuj! Bedzie bolalo bo ma bolec i juz. Tylko ze ten bol akurat jest tworczy, pozytywny i swiadczy o tym, ze dzieje sie jak ma sie dziac. Spokojnie. No i placz nic tu nie pomoze.
Fasolka! Janiepierdykam, niezla dzidzia! Gratuluje!
No, prosze... Krakowianka tez. Piekny chlopak! Cos ladne dzieci sie rodza w tym roku. Gratulacje!

Plisss ;-)Gratulacje dziewczynyJak ja lubię róż
A Lolcia nadal się kula haha aż już się to śmieszne robiJa wiem, że nie powinnam
![]()
Najpierw w 20 którymś tyg była mowa o skracającej się szyjce i doktorek straszył przed wczesnym porodem, a teraz taka lipa
toć to szook !Najpierw w 20 którymś tyg była mowa o skracającej się szyjce i doktorek straszył przed wczesnym porodem, a teraz taka lipatoć to szook !
Nie chcesz wpaść do PL i potrzymać mnie za rękę ?Plisss ;-)
Z rozkosza. Zebys wiedziala.
Mlody przeszedl dzis samego siebie. Juz nie okno zycia, ale zaczelam kombinowac czy by sie gdzies nie zdobylo duzego pudla z dziurkami, zeby go zapakowac i wyslac najlepiej do Abu Dabi. Zaczal cyrk zaraz po polnocy, okazalo sie ze knebel nie dziala bo mlody ma katar i smoczka by sie chcialo ,ale wtedy nie ma jak oddychac. Do czwartej mlody zajmowal sie glownie byciem noszonym na rekach (12kg przez kilka godzin na raczkach to i Pudzian by zrezygnowal), po czym wciagnal flache kaszki i przysnal. Z przerwami na ryk o zatkany nos oczywiscie. No, gile ma wyjsciowe, trzeba przyznac, obsmarkany jest na teczowo. Wlozylam mu dzis rajtuzki zeby kopytka nie marzly bo spodnie czesto ida w gore i swista golizna, musze poszukac polarowych pajacykow do spania bo pizamki oznaczaja gole nozki i goly brzuszek - mlody sie skopuje konsekwentnie i robi to fachowo - nozki pion, nozki bec i kolderki nie ma.
Ania, Karol tez byl krotki, tez 51cm. Nadrobil.
11 wrzesnia o godz 7.20 przyszła na swiat sn nasza coreczka PATRYCJA z waga 3360 i 57 cm:-) :-)
Zobacz załącznik 499443