reklama

Otyłość w ciąży

No więc jestem Drogie Panie :tak::-D

Byłam dziś u mojego wspaniałego doktorka:tak::-) i...no w zasadzie nic:-D;-) prócz tego, że Jaś waży ok 2.9kg więc nadal malusi, moje łożysko jest już dojrzałe (chyba na tyle żeby w końcu urodzić:-D), szyjka nadal nie zgładzona i trzyma ;-) dostałam też skierowanie do szpitala:-D po wizycie zadzwoniłam do swojej pani położnej i powiedziała mi że jutro mam przyjechać z torbą i skierowaniem na KTG i lekarz podejmie decyzje co dalej, czy już jutro mnie zatrzymają w szpitalu czy może zrobią tylko KTG i karzą przyjechać w poniedziałek no więc zobaczymy...ja tam wolałabym ten poniedziałek, bo liczę na to że może w jutro albo w niedzielę samo się rozkręci;-):tak: Także moje Panie w przyszłym tygodniu już na pewno poznam swojego synusia :-D Dżizuus czym dłużej czekam tym bardziej boję się bólu :baffled: a miałam nie panikować, ale chyba jak zacznie boleć to zacznę płakać haha:tak::-D

reklama
jesli twoja położna to spoko babka to zagadaj z nią może niech zrobi ci porządny masaż szyjki. Moja siostra tak zrobiła. cykała się cykała aż w końcu poszła do swojej położnej bo akurat miała dyżur (leżała na patologii już tydzień po terminie). Ta ją tak wymasowała że zaraz jej wody odeszły i zaczęła się akcja.

położne mają swoje sposoby ....

Dzewalajna, ja mialam puste jajo - poronilam w 12 tygodniu bo tu wczesniej nie robia scanu niz po 12 - ciaza utrzymala sie do 12. Objawy byly w porzadku, wszystko normalnie, rzygalam jeszcze pare dni po poronieniu. Spokojnie - w PL na szczescie scan robia wczesnie i jak cos to od razu wiadomo o co chodzi. NIE MASZ PUSTEGO JAJA!!
*martusia*, jesli masz w sobie odrobine poczucia przyzwoitosci to tak wlasnie zrobisz. Przeciez nie podwazysz autorytetu lekarskiego, nie osmielisz sie nie miec czynnosci skurczowych w terminie!

kajtek1.jpg

Witajcie:-) Chciałam się pochwalić moim syneczkiem, przyszedł na świat 8.09 o godz. 18:07, dostał 10 pkt., waga 3750g i 56 cm wzrostu:-)

11 wrzesnia o godz 7.20 przyszła na swiat sn nasza coreczka PATRYCJA z waga 3360 i 57 cm:-) :-)

Zobacz załącznik 499443

Zobacz załącznik 499448

Witajcie:-) Chciałam się pochwalić moim syneczkiem, przyszedł na świat 8.09 o godz. 18:07, dostał 10 pkt., waga 3750g i 56 cm wzrostu:-)

Jejkuu śliczne macie te maluszki ;* Gratulacje dziewczyny !!! :tak: No to teraz kolej na mnie i Martusię :tak:
Booże czy ja się w końcu doczekam ?:szok:

reklama
Lolcia, nie histeryzuj! Bedzie bolalo bo ma bolec i juz. Tylko ze ten bol akurat jest tworczy, pozytywny i swiadczy o tym, ze dzieje sie jak ma sie dziac. Spokojnie. No i placz nic tu nie pomoze.
Fasolka! Janiepierdykam, niezla dzidzia! Gratuluje!
No, prosze... Krakowianka tez. Piekny chlopak! Cos ladne dzieci sie rodza w tym roku. Gratulacje!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry