reklama

Otyłość w ciąży

a ja właśnie stwierdziłam, ze koniec łażenia po forach i czytania głupot -wyczytałam jeszcze,m że jest możliwość pustego jaja płodowego - przy nim też bhcg prawidłowo wzrasta i zachowuje się jak w prawidłowej ciąży.

Ale daje sobie na wstrzymanie. środa już niedługo .... w weekend będę miała zajęc co nie miara a potem tylko poniedziałek i wtorek i już - pikuś ....

reklama
trzymaj się patrycja napisz jutro co i jak po wizycie .... kurcze trzymam za ciebie na serio kciuki.

kurka wodna - codziennie w pracy zajadam się płatkami musli z mlekiem ale właśnie zaleciał mi taki zapach (chyba podświadomie) mleka i aż mi się zaczęło zbierać na wymioty. zamdliło mnie jak nie wiem - chyba będzie trzeba skończyć z ulubionym nawykiem jedzenia. bleeeee. ......

zasypiam przed kompem ...uuuaaahhh.... zzzzz.... =)

Ostatnia edycja:
To słodkich snów Ewelinko;-) A co do Twojej schizy to ja mam od jakiegoś tygodnia taka sama bo mam znajoma która miała puste jajo plodowe i tak mi to wlazlo w łeb i nie chce wyjsc . U ciebie na pewno wszystko będzie jak należy :-)

A i przyznaje sie do grzechu kulinarnego właśnie czekam na pizzę w pizzerii i zamierzam ja zjeść :-) Takie małe nagiecie ale zawsze wybieram grecka na cienkim ciescie to moze nie ma aż tak dużo kalorii , grunt to miec dobre wytłumaczenie :tak:

pizza ?? no nie ładnie a fe! :-)
kurcze - czemu w pracy nie ma tu żadnego leżaczka takiego , na który by padało ostre słońce przez szybę ... mmmm... jak ja lubię się wygrzewać w ten sposób ...
ogólnie to mi zimno jak cholercia - mam wrażenie że zimniej jest jak wczoraj ale raczej chyba nie bo słonko nieźle daje za oknami ...

_s0.zmniejszacz.pl_usg_zmniejszacz-pl_742187.jpg

A to Antosia :))

hej laski :)

kurczę ja nic nie wiem o fasolce właśnie też. żadnego znaku nic ;/
Ainhoa ależ masz śliczną Zuzę :)
Kłaczku no jasna sprawa. pstryknę tylko palcami i już ;)
Dzewelajna Ty naprawde chcesz kopa doopke! i no ja miałam kiedyś słabość do panów policjantów... :P
Redusia hahaha dobre nie?

zostało 6dni. ale małż się zgodził wywołać wilka z lasu 17 więc może coś z tego będzie jednak? bo ja już mam dooooosyć :-(

reklama
ja miałam iść do szkoły policyjnej ale zaszłam w ciążę i zrezygnowałam no bo niby jak ....
a Fabian - non stop policja i policja - chyba wyssał to z mlekiem matki ... no może nie z mlekiem bo ssał jakieś 3 miesiące może wyssał to z pępowinowym jedzonkiem :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry