Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obudził mnie telefon od koleżanki, że zgubiła mojego pendrive, ale tu oczywiście nie chodzi o rzecz już samą w sobie- tylko co było na tym dysku przenośnym... muszę spakować siebie i komputer i tułać się na uczelnie, jak zwykle ja to muszę załatwiać :/ Już mnie to denerwuje, jest w ciul osób starszych ode mnie a wszystko non stop spada na mnie :/ Tym bardziej, że wcześniej informowałam ludzi, że ja biegać za niczym nie będę w sesji poprawkowej i że każdy sam sobie to ma zapewnić:/ Normalnie aż chce się powiedzieć- jak nie urok to sraczka :/
dzidziuś sie spory urodzi to i tak myślę że jedna paczka newbornów ci pójdzie i się przyda.
kiedy ten twój John w końcu zdecyduje się wyjść ? widzę że taki sam łobuz jak i mój groszek. ja nie wiem - te dzieci to z roku na rok co raz trudniejsze w wychowaniu.
dzisiaj wpatrywałam się w serek wiejski i chyba bym zjadła jakoś mnie tak nie odrzucało. najgorsze jest mleko .... bleeee......