dzewelajna a ty sobie łykasz jakies witaminki dla kobiet w ciazy??
ja ci powiem ze mdlosci to ja mialam gigantyczne, jak chodzilam do pracy to musialam wstawac o 4 bo na 5 mialam autobus pracowniczy. I znormalnie wstalam,poranna toaleta, zjadlam sniadanko, ubralam sie do pracy i juz mialam wychodzic jak oczywiscie musialam odwiedzic wc:-) wiec do pracy jechalam glodna heh. i tak bylo przez calutkie 2 miesiace. potem zanim wstalam złóżka na szafce nocnej mialam cos do dziubnięcia anim wstane. i to pomagalo.ale na chwile bo dzien tez mialam jazdy haha pomidorki ktore uwielbialam jechaly hurtem heh,
ale przeszlo :-) choc jeszcze miesiac temu sie zdarzyly
wczoraj na kolacje mialam gotowana kielbaske a za godzinke wtrąbilam jeszcze płatki an mleku hahaha moj sie smial i czekal kiedy mnie pogoni,ale ciszaa nic nie bylo.
dziewczyny teraz to ja uwielbiam kielbasy,matko franfuterki,kabanosy,parówki to ja potrafie garsciami jesc. moja lodówka w sobote wygląda jakby wojna miala byc a w środe to juz światlo prawie widac,hahaah no ale cotam:-)
w biodrach przybylo mi tylko 11cm za to w brzuchu az 26cm:-)
takze kulam sie jeszcze heheh
aaa pytanko- dziewczyny kupilam majciochy jednorazowe na dupsko rozmiar 42 i one jakies mikroskopijne sa haha sa wieksze??