Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
malenka tez dzis jakas marudna jest
najedzona przewinieta a marudzi .... wogule humor tez do bani wczoraj sie poryczałam bo tak faktycznie to cały dom na mojej głowie ...mała skonczy niedługo trzy tygodnie a tatus ani razu jej nie przewinoł ani razu w nocy nie wstał ,fakt ze pracuje po 10-14 h dziennie do tego papierkowa robota w domu dochodzi i on tez juz jak ząbi powoli wyglada przemeczony jest ale ja tez .....dzieciaki tez całymi dniami w szkole potem zajecia dodatkowe odrabianie lekcji i cały dzien zajety maja...no coz dobrze ze dzis juz piatek ;-) pomarudziłam sobie troszke....E, niekoniecznie...:-) Miewalam ciaze na luzie z ktorych urodzilam zdrowe dzieci a i taka, w ktorej rzygalam jeszcze kilka dni po poronieniu. Nie ma reguly, ale zawsze trzeba brac pod uwage to lepsze rozwiazanie.Izabela dołączam do twoich marzeń :-)
A wogle to gdzieś czytałam ze mdłości i wymioty na początku ciazy wróżą szczęśliwe zakonczenie.
ale cotam, przed chwilka wstalam. i mam niusa