Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak całą białą, ale od biedy jakąś pomieszaną z beżem. Kolorową też będę miała po dzieciach siostry... Tu znalazłam piękną moskitierę, szkoda że nie można jej kupić samej tylko w zestawieCała biała pościel?? A mi się podoba właśnie taka z aplikacjami z misiemAle jakby uszycie wyszło to byłabym chyba bardziej dumna hehe
Jak Ty z taką wagą trafiłaś na ten wątekjuż trzy miesiące po porodzie wróciłam do wagi wyjściowej (47 kg przy 160 wzrostu), a potem chudłam jeszcze bardziej.
a tak serio pewnie że nie wygonimy
Zazdroszczę tego "z górki" ... a ile przytyłaś od początku? mnie jeszcze poród nie straszy, z resztą przeczytałam tyle opisów porodowych i dziewczyny jakoś dają radę. Wiele podsumowuje że nie było tak źle jak się spodziewały, choć ból wiadomo jest nieuniniony.Hej dziewczyny, ja mam już z górki i nie wiem jak wytrzymam do czerwca, to jest jakiś koszmar, brzuch strasznie mi ciąży.
Na szczęście nie bolą plecy, jedynie pachwiny.
I zaczynam mieć lęki porodowe - próbujecie siłami natury czy wybrałyście cesarkę?

Zaskoczę Cię - ktoś zazdrości tego TobieTak całą białą, ale od biedy jakąś pomieszaną z beżem. Kolorową też będę miała po dzieciach siostry... Tu znalazłam piękną moskitierę, szkoda że nie można jej kupić samej tylko w zestawie
![]()
15ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (2208107174) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zazdroszczę tego "z górki" ...

potem nie chodzisz okrakiem przez 2 tyg.. więc nie wiem w sumie co jest lepsze.. jak bym wolała chyba z brzuchem się męczyć jak z dolną partią..Hmmm... Dlaczego kobiety wybierają cc, przecież o wiele później dochodzi się do siebie po porodzie, jest blizna, dziecka od razu nie nakarmi się piersią... Bo przez cc jest szybciej i bezboleśniej?? A po porodzie??

potem nie chodzisz okrakiem przez 2 tyg.. więc nie wiem w sumie co jest lepsze.. jak bym wolała chyba z brzuchem się męczyć jak z dolną partią..
niby weszły przepisy że można wybrać.. ale znając życie w tych mniejszych miastach to i tak zrobią jak chcą
ja będę rodzić jak się okaże, jak będzie dobrze to sn jak nie to cc, nie będę odmawiać![]()
A dochodzi się do siebie bardzo szybko - ja po wyspaniu się, zjedzeniu śniadania i prysznicu miałam już malucha ze sobą i opiekowałam się nim właściwie sama. A tydzień po porodzie pojechałam sobie na zakupy (potrzebowałam prezentu dla męża ;-) )