reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

Witam wieczorowo ,ja wczoraj kolacyjke machłam miło było myslałam ze cos bedzie pierwszy raz od nie pamietam kiedy:szok: :szok: a tu dupa @ dostałam:szok::wściekła/y: a miałam dopiero 30.10-3.11 wiec kilka dni temu co sie dzieje :no: cos mnie wezmie zaraz:wściekła/y: ciekawe czy to moze byc spowodowane tym ze pokarm mi znika:no: mało mam i młoda wrzeszczy i czesciej jej mm daje i widze ze juz praktycznie tylko noca karmie cycem ,ale moja to taki głodomor ze rano 150ml wciaga a potem z zegarkiem w reku co 3h 100-120ml wypija:szok::-)..moja mała drogi wieczor sama :szok: w łozeczku usneła bez stekania:szok::-D:-D

reklama
Pierwsza:) a reszta gdzie?:)
Fasolka no to jestem w szoku z możliwości Twojego maleństwa. A powiedz mi ile ważyła przy urodzeniu? Bo nasza Lenusia zjada mm 105 co trzy godziny, a ostatnio to po 50 nawet czasami. Jak widać nawet u takich bąbli to wielce indywidualna sprawa.
Miłej niedzieli, odpoczywajcie:)

Witam :)

Marta to dobrze, że jak na razie ok, a z tym P+ 7 nie mam pojęcia o co chodzi... Jeśli chodzi o te hormony jestem zielona :D Po prostu jesteś za bardzo gościnna i się zgadzasz, a druga strona to wykorzystuje do oporu ;) ale tym siedzeniem od września do marca mnie rozwaliłaś o_O Masakra:D

fasolka Ja sobie nie wyobrażam, jak to będzie z powrotem do tych spraw po porodzie, tym bardziej, że goście w pracy nastawiają moje od razu tak, że dostanie obrzydzenia do wszystkiego i dziecka i do mnie :/ Także mam bardzo trudną sprawę... Sama w głowie będę miała do siebie odrazę pewnie, a z okresem... nie chcę żeby wrócił dopóki nie zaczniemy się starać o kolejną Dzidzię :D

AniaSiostrzeniec też tak miał, że najpierw wcinał, a później coraz mniej i siostra strach, czy na pewno wszystko ok, na szczęście okazało się tylko chwilowe więc no stres ;)

Ania czyzbys chciała mnie wygrysc z mojej funkcji?:-D
A tak poważnie to dzień dobry!
Szkoda ze dzisiaj galerie pozamykane bo bym wziela swoją pannice i byśmy miło spedzily czas a tak nie mam pojęcia co robic.
Miłego dzionka

Witam się niedzielnie

Choć dla mnie pracująco, bo zaraz pod pomnik kwiatki idę złożyć, obowiązki zawodowe :-D
A gdzie nasza Marta87 - kochana już po przeprowadzce? Odezwij się jak leżenie? :tak:

Indziorko - widziałam na styczniówkach jaką piękną wyprawkę masz dla córci, ja też nie mogę się powstrzymać przed kupowaniem i mój mi musi zakazy nakładać:szok:

Ostatnia edycja:
redusia dziękuję i to zaledwie... 1/3 tego co mamy :D wczoraj dokupiliśmy co trzeba i zostały butelki małe do zamówienia i kosmetyki ;) Dr Browns Brown's ANTYKOLKOWA Butelka 2x120ml (2748399941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taniej niż w sklepach i dobre- system anty kolkowy rzeczywiście daje rezultaty ;) BUTELKA ANTYKOLKOWA 3x240,2x120 DR BROWNS BROWN'S (2742318704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo od razu ten zestaw startowy, bo się naprawdę opłaca- w sklepach kosztuje jedna butelka ok 40 zł, a tutaj masz 5 butelek więc wychodzi zdecydowanie mniej;) Mój mi zakazów nie musi dawać, potrafię się powstrzymać przynajmniej przed ciuszkami, bo mam ich od groma:D A Marta właśnie jakoś teraz przeprowadzkę miała kończyć i rodzina u niej jest więc pewnie nie ma czasu za bardzo ;) Wiesz jak się młoda urodzi, to CI mogę podpowiedzieć co mi się rzeczywiście przydało, a co było zbędne ;)

Pierwsza:) a reszta gdzie?:)
Fasolka no to jestem w szoku z możliwości Twojego maleństwa. A powiedz mi ile ważyła przy urodzeniu? Bo nasza Lenusia zjada mm 105 co trzy godziny, a ostatnio to po 50 nawet czasami. Jak widać nawet u takich bąbli to wielce indywidualna sprawa.
Miłej niedzieli, odpoczywajcie:)

Ania wazyła 3360 a jak wychodziłysmy do domu to 3160 moja treci dzien regularnie je o 7 h- 150 ml ,o10h- 120ml o 13 h -120ml o 16h -100 o 19-20 h -120ml budzi sie ok 3.30 nad ranem i cyc i potem do 7 rano co godzine z cyca ciagnie niedobitki :tak: :-) i uspokoiła sie wczoraj i dzis zobaczymy na jak długo:-p
:-D

Ja odpoczywam po gosciach i pojechalam w odwietki do siostry. Antos ma 2 tygodnie i jest sliczny! Takie cudowne malenstwo , mysleli ze mnie wystrasza i siostra do mnie ze moze ciocia przewinie Antosia a ja myk i sprawnie niunia przewinelam ale mieli miny mysleli ze bede sie bac i nie pamietam a ja bez problemu:-D Kurde tez chce takiego babelka

reklama
Indziorka, wyprawka w rozsypce jeszcze ale nie panikuje bo brakuje mi juz kilku drobiazgów: wanienki, kosmetyków, termometrów, butelek, szczotek, nożyczek, pieluch, kocyka, dla mnie rzeczy do szpitala, torby w ogóle nie kupiłam jeszcze, wózka nie zamierzam wcale dopiero po roztopach
ogólnie bez paniki :D
najważniejsze ze mały bedzie miał ubranka i gdzie i w czym spac a karmić będę cycem i basta ;)

Do góry