reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

Ale mam sklerozeeeeeeee:no: patrze w kalendarz a tam 9 listopad i co i 16 lat temu powiedzielismy sobie tak w kosciele:-D:-D tyle lat razem tyle złych i dobrych rzeczy przezylismy ........kurcze jakas kolacje by trzeba machnac jak terrorysta mały da cos zrobic:-D :-D

reklama
Kłaczek siostrzeniec robi to samo :D w nocy ryk, żeby go do łóżka wziąć :D, on w ogóle jest pieszczoch mamusi ;) Wiesz Karolek przyzwyczajony, że Ty jesteś w domu i spędzasz z nim czas i jakoś w nocy w łóżeczku widocznie mu tego brakuje ;) A co do mnie, mam małą motywację w sobie więc jakoś będę musiała dać radę, oczywiście nie jej kosztem ;)

Alfa bo to Polska właśnie :D

Fasolka Najlepszego z okazji rocznicy :) Zdrowia psychicznego do małej terrorystki ;)

Fasolka, szybkie gratki i do garow! Piekna rocznica!
Indziorka, ja nadal jestem w domu caly czas, Karol ma mnie do woli, tyle ze troche czasu poswiecam jednak na prace zawodowa, ale on ma tyle zabawek, ze przez salon nie da sie normalnie przejsc - dzis jeszcze doszla wywrotka peek a bloksow, ma juz pociag z nimi i jeszcze poluje na farme, hipopotama i moze wozek, ale juz sa dwa "pchacze", w tym jeden z V-techa, taki grajaco-swiecaco-wyjaco-gadajacy, zebra z fiszerszajsa do dosiadania i "hopsania", muzyczny stolik, wielki kontener megabloksow (pierwsze lego), z tych samych klockow zamek i lokomotywa, skrzynia zabawek typu "nacisnij, przekres, przesun", roznych grzechoczacych, dzwoniacych i po prosu przytulnych, wielka wywrotka w ktorej go woze po domu, malpa z fiszerszajasa, ktorej sie wrzuca do buzi kule i one spadaja poruszajac jej "lapy"... Nie szpanuje w tym miejscu, zeby byla jasnosc, to zabawki kupuje najczesciej uzywane, przewaznie polujac na ebay'u i nie wywalam na to kosmicznej kasy bo nawet jej nie mamy - taka zebre przykladowo kupilam za niespelna 10 funtow. No, w cholere tego jest i on sie dosc fajnie bawil, poki nie opanowal wstawania przy meblach. Teraz cwiczenie pionu jest najwazniejsze, a zaraz za tym idzie czolganie, raczkowanie, poruszanie sie na wszelkie metody. Mysle ze to jakis taki etap. Co do nocy... Nauczylam smrodka, mea culpa. Zwykle, kiedy w nocy marudzil, po prostu bralam go do nas. Ostatniej nocy w ogole spal ze mna bo Rajmund mial nocna zmiane, nie mial powodu czuc sie odrzucony, w lozeczku wyladowal bo... no, cholera noc jest do spania, a nie do zabawy. Z kolei jesli ja zasne a on bedzie na lozku, to na bank wyladuje na podlodze bo nie opanowal jeszcze co trzeba zrobic jak lozko sie konczy.

No nareszcie znalazłam chwile żeby coś napisac;-)
Indziorka dziękuje za wyrozumiałość ze dzisiaj dnia nie rozpoczelam:-)
Fasolkadużo szczęścia i pociechy z dzieci i męża. Gratuluje 16 lat! Ja za 16 dni obchodzenia 12 rocznice:tak:
Anajo witam, wylas z tych krzaczorow i pisz:-D

A ja dzisiaj zrobiłam pierwsza porcje badań które nie są zależne od dnia cyklu i tak:
żelazo 137,9
Ft4 0,84
Anty-TPO <1
wiec chyba wszystko ok. Robiłam jeszcze testosteron ale musze poczekać na wynik.

reklama
No wiesz co Ania ja tu pewna ze jeszcze nikogo nie ma i ze bede pierwsza a tu zonk:szok::-D
Ja tez sie rozbudzilam i jakoś nie chce mi sie spać. Za bardzo po domu nie moge sie szfendac bo moi goście śpią a dziecko poszło spać na dół i oddało swój pokój wiec jak zejde to moge pobudzić wszystkich. A tak poza tym to mam ochotę zgwalcic męża bo mam peak-a:-D
Miłej sobotki

Do góry