reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Oj, Indziorka, marudzisz... Mnie sie dupa w nic nie miesci i jest to stan permanentny, a Ty narzekasz ze tymczasowy brzuszek nie chce Ci sie w szmatki upchac. :-D

Marcia, trzymam kciuki, czy jak to sie tu nazywa "cross fingers". Ja czekam juz na wyniki - chyba te same badania.

trzymam kciuki za wasze badanka a najmocniej za madzialenke. Biedactwo stresujesz się już odrobinke ?

u mnie niedziela do południa z boleściami, potem na wieczór jak mnie złapało to nie mogłam się wyprostować, z bólu aż płakałam.
A dzisiaj od rana luuuzik. nic nie boli, nic nie ściska. myślę, ze może to dzięki 3 litrom wody wypitym wczoraj na wieczór.

od wczoraj przemawia przeze mnie głóóóóddd.... i to nie jest ten z reklamy bo danio nie pomaga :-) ale nie daje się. twarda jestem. nie ma co przesadzać. Nie mam zamiaru jeść więcej niż zwykle.
Udanego wieczoru i wtorku przy okazji :-D

Cześć dziewczyny:)
O kurczaki, ale madzialenka super:) ja bym już mogła następne rodzić, tylko tfu, tfu... nie no żart. Nie mamy domu na tyle dużego:)

reklama
No właśnie marcia30 staram się nie wywoływać... choć marzy mi się duża rodzina. Tylko, że w naszym kraju ciężko pociągnąć z jednym a co dopiero z całą gromadką|:)

Do góry