reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
witam wszystkie kobietki w ta bezsenna noc ha zreszta nie pierwsza juz z koleji:baffled: wszyscy spia a ja czytam i czytam na temat ciazy i otylosci i arytmi i chyba zaraz oszaleje, raz dobre wiadomosci raz zle i tak wkolo....i co turobic co tu myslec:-(madzialenka: gratuluje synusia niech rosnie duzy i zdrowy na pocieche dla mamusi i tatusia, a tak swoja droga to chyba ci troszke zazdroszcze

Witam się z rana :)

Ja nie mogę, nie wiem co się ze mną dzieje, niby zmęczona nie jestem, rozmawiam ze swoim i nagle film mi się urywa :/ I budzę się w nocy na siku oczywiście, mam tego dosyć:/

Agusia Najlepiej się nie przejmować, zaufać lekarzowi prowadzącemu? Ja już od dawien dawna tego wszystkiego nie czytam, bo to więcej szkody niż pożytku :/ U każdego z resztą wszystko inaczej się objawia i przechodzi to człowiek inaczej ;)

Miłego dnia kobietki ;)

reklama
Witam:)
Ja już pomału ogarniam gospodarstwo hihi. Moje maleństwo od rana sprzedaje uśmiechy więc chyba złe samopoczucie po szczepieniu minęło.
Miłego dnia.

Do góry