reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
To nie ja, to Rajmund - on to uzyl pierwszy raz. A kotecek - swoja droga - rujnuje nam zycie seksualne bo jak tu jakis blitzkrieg urzadzac, jak ten sie gapi z wyrzutem?

Klaczek ty masz kotka a ja sunie:-)
Jak my do dziela to ona siada i z wyrazem pyska jakby sie smiala wlepia w nas te swoje brazowe oczy . Chcialam wam wkleic zdjecie mojej gwiazdy ale cos mi nie wychodzi:-p

eee... fajne sa! zobacz:

Wiekszosc fotek z Tyskiem, ale w zasadzie tylko on jest na tyle wyprany z instynktu samozachowawczego, zeby nie wiac od chwytnych macek mlodego. Za to niania prima sort - kiedys mlody zasnal po dluzszym wyciu bo uparlam sie nie brac go do naszego lozka, a on uparl sie ze jednak w lozeczku spac nie chce, nad ranem znalazlam Tyska wtulonego pod pache Karola, czego zwykle nie robi.

Bo pies, w domu w ktorym po kilkanascie godzin nie ma czlowieka, bylby nieszczesliwy. Kotom to wisi - one i tak spia wiekszosc czasu. A koty tez lubie, choc lepiej sie dogaduje z psami - te sie daja szkolic, a koty jakos nie bardzo.

reklama
Do góry