Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jakoś od 1,5 roku tylko leginsy.. nic nie uwiera.. jeansy tylko okazjonalnie były..![]()
Tak zwłaszcza jak wstaję i zaczynam coś energicznie robić np. sprzątać czy szybko idę. Wystarczy że się położe i przechodzi
Nadalka testuj biedne i napisz jak się nosi, też by mi się przydały nowe gatki. Chociaż mam kilka par przedciążowych które jeszcze jakoś na tyłek wchodzą![]()
Jestem maniaczka jeansow. Legginsy to jednak dla tych nieco szczuplejszych ode mnie.
Spacerki zaczete latem latwiej kontynuowac jesienia i zima, niz zaczynac hartowanie maluszka w szarugach lub mrozach. Pod tym wzgledem dzieci urodzone w cieplej porze roku maja lepiej, natomiast ja tylko jedna ciaze konczylam w czerwcu, jedna w pazdzierniku, tamtego roku byly juz upaly i... ufff... Wole jednak rodzic zima lub wiosna. Nawet za cene stekania nad sznurowkami.;-)

Mi tez się przecierały, jak miałam z 60 kg to mniej, ale chyba też się przecierały...Krakowianka nie martw się mi też zawsze obcierały uda, więc jak kupowałam jeansy to zawsze na max pół roku..
i czy byłam szczupła czy grubsza zawsze się przecierały :/