Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a w święta było szaleństwo totalne, 0 ograniczeń!Ja kupiłam sobie kilka ciuchów dla siebie i od razu poczułam się lepiej :-) Poza tym zaliczyłam dzisiaj nordic walking i czuję się super. W poniedziałek mam USG połówkowe - mam nadzieję, że w końcu poznamy płeć naszego dzidziolka, a w środę wizyta u gina i ważenie...............a w święta było szaleństwo totalne, 0 ograniczeń!

No widzisz, jak się o coś pytam, to twierdzi, że teraz bada...Polowkowe to w Anglii "detail scan" - jak sama nazwa wskazuje dokladne zbadanie wszystkiego w dzidziusiu, plus przeplyw krwi w pepowinie, ilosc wod, umiejscowienie lozyska. O ile pierwszy scan to tu zalatwiaja w 10 minut, o tyle ten trwal dluuugo. WSIO sprawdzali! Ainhoa, masz jakiegos koszmarnego gina - jak mozna nie mowic kobiecie co sie robi i jakie sa wyniki? Wrrr...
Wiesz co? Ja bym chyba probowala zmienic lekarza. Jesli ten Ci otwarcie mowi ze jestes pacjentka drugiego gatunku bo z NFZ i w dodatku smiesz brac zwolnienie, to ja bym mu poleciala ze wole isc tam, gdzie nie beda mnie traktowac jak wybrakowane zrodlo kaski, tylko jak czlowieka. Mam lekka alergie na brak przeplywu informacji, tu tez czasem mam z tym problem bo dla odmiany polozna uwazala ze niektorych rzeczy nie ma po co mowic bo i tak nie zrozumiem. Typu ze jak spytalam o wartosc hemoglobiny w morfologii, to mi powiedziala ze to "zestaw liczb ktore nic mi nie powiedza" - no, z lekka mi cisnienie podniosla.
Ale tez przy badaniach dokladnie informuja co beda robic i na scanie polowkowym dokladnie pani mowila co w danym momencie sprawdza i jaki jest stan rzeczy. Z kolei wiem, ze kiedy stwierdzili mi tu (na scanie) ciaze bezzarodkowa, operatorka scany wykrecala sie jak waz byle mi nie potwierdzic tego co i tak widzialam na ekranie. Potwierdzila mi to lekarka, w "przyjaznym pokoju". I od razu przedstawila opcje zakonczenia tej ciazy - dokladnie, z podaniem przebiegu kazdej metody.