Ainhoa
Mama Zuzi
Wiesz co do końca ciązy jeszcze się u niego przemęcze, bo potem się wyprowadzam, więc nie będe do niego zaglądać.
To on:
Jerzy Kubiak opinie, ginekolog Poznań - ZnanyLekarz.pl
Ja na poczatku dałam ocenę dobry, ale na pewno po ostatniej wizycie ją zmienie i napiszę wszystko o nim...
Ja jak straciłam pierwszą ciążę to inny lekarz wysłał mnie do szpitala, bo twierdził, że ma za słabe USG i chyba nie ma FHR, ale tam to sprawdzą...
Odpukać póki co się nic nie dzieje, więc chodze do niego raz na miesiąc, ale z tego co wiem jak będę w końcowych tygodniach wizyty będą częstrze??
To on:
Jerzy Kubiak opinie, ginekolog Poznań - ZnanyLekarz.pl
Ja na poczatku dałam ocenę dobry, ale na pewno po ostatniej wizycie ją zmienie i napiszę wszystko o nim...
Ja jak straciłam pierwszą ciążę to inny lekarz wysłał mnie do szpitala, bo twierdził, że ma za słabe USG i chyba nie ma FHR, ale tam to sprawdzą...
Odpukać póki co się nic nie dzieje, więc chodze do niego raz na miesiąc, ale z tego co wiem jak będę w końcowych tygodniach wizyty będą częstrze??
Nie wiem jak często się chodzi pod koniec ciąży, ja w tym momencie mam się u mojego gina stawiać co 3 tyg. Wcale mi się nie uśmiecha chodzić częściej...
Jak byłam na wypaśnym USG genetycznym, to leżąc miałam przed sobą swój hmmm telewizorek, ze 24'' miał, technik USG miał swój, mniejszy. Więc ja i mój mężuś mieliśmy cudowne widoki!!! I mamy nadzieję, tak będzie tym razem w poniedziałek na połówkowym, chociaż idziemy w inne miejsce, ale podobno najlepsze w mieście. Już nie mogę się doczekać tego USG, cały piątek i dzisiaj o nim myślałam, jeszcze tylko jutro, pół poniedziałku i............poznamy płeć naszego dzieciątka!!!!!!!!