reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

W oczekiwaniu na gości wpadłam do Was na chwile ;) Marcia, to cudownie,że możesz się już bez obaw starać! :)) Oby ten cykl był dla Ciebie owocny :) Ciekawe z tym acc, każdy wykrztuśny lek działa na śluz? Bo ja od dłuższego czasu popijam syrop prawoślazowy ;) Fajnie by było.

Ainhoa, ale Twoja Zuzka prześliczna!

W ogóle ostatnio ciągle mi się śni że jestem w ciązy, albo rodzę, albo karmie piersią, itd ;) Najlepsze ze teraz wcale jakoś super dużo o tym nie myśle i się nie nakręcam. Ale jakoś czasem wierzę w takie zabobony jak sny czy horoskopy, bo poprzednią ciąże mnóstwo rzeczy mi wywróżyło włącznie z moją babcią, wróżbami Andrzejkowymi kiedy z wosku mi wyszedł jakby embrion a Mojemu kobieta z brzuchem, horoskopem mówiącym że czeka mnie nieplanowana ciąża i zbiciem przypadkowym figurki kobiety w ciąży ;) Śmieszne ale jak się okazało że jestem w ciąży to dopiero sobie przypominaliśmy te wszystkie znaki.

Ehh, znajomi się spozniaja 40 min jak zwykle, wrr. No nic, do przeczytania w Nowym Roku :)

reklama
Hello Lasencje :]

Jak Wam mijają ostatnie godziny starego roku?

Indziorka, zaciskasz jeszcze nogi? :]

Ja zmobilizowałam swojego mężusia do ciążowej sesji i uwieczniliśmy mój "porozstępowany" brzuszek. Doszłam do wniosku, że to jedyny moment, kiedy mogę bezkarnie świecić brzuchem :p Więc i tutaj poświecę :p

c9ccf93d6b.jpg6fd2d27f7e.jpg312635ca7e.jpg

Uświadomiliśmy sobie z mężusiem, że to już nasz piąty wspólny sylwester. Spędzamy go oglądając sylwester z dwójką i nawet dobrze się bawimy :D Ogląda ktoś? Rodowicz wymiotła, nie? :]

Życzę Wam zdrówka i spełnienia marzeń :]

Ja nie mam polskiej telewizji. Lerze w lurzeczku. Wypilam dwa drinki i mam lenia. Alkohol mnie chyba rozgrzal bo temp w ustach mam 37.5 a w pochwie 37.8

Totka brzusio przepiekny :tak: a i maz jakie zgrabne nogi ma :-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!
Ale sie wybawilam......dawno tak swietnie sie nie bawilam! Tylko moj maz mi troche zabawe zepsul bo on zmeczony i musielismy wczesniej wracac a ze bawilismy sie 15 km za Bialymstokiem to nie moglam wrocic taxi. Wypilam swoje drinki przygotowane, wytanczylam sie i wyspiewalam.

reklama
Do góry