Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
także podejrzewam wzmocnienie kaca właśnie przez zajebiaszczą oprawę muzyczną 
przerażenie tym wszystkim z każdą minutą stycznia wzrasta coraz bardziej, ale chęć zadbania o siebie całkowicie samej jest już chyba większe od tego strachu 

a Ty może masz to od implantu? ja wiem, że dla mojego organizmu normalna temperatura to ok 37 st i więcej... jak mam 36,6 to jestem już osłabiona- czemu tak jest lekarka nawet nie potrafi wyjaśnić, ale stale mam temp podwyższoną tak na prawdę
) która u kobiet zazwyczaj oznacza tworzenie się wokół dziodziola warstw, a u mężczyzny podobno nowotwór, bo że guzy też się w takie warstwy zamykają, żeby się rozwijać...
czekam na swoją kolej
no i jeszcze jakieś wewnętrzne takie przekonanie mi się teraz zrobiło...
Trzeba się na owoce przerzucić.

aż rano się wydarłam na niego, że nie wiem jak jemu się wydaje, ale ja jestem w 9 miesiącu ciąży i owszem jak na ten czas czuję się dobrze, ale biorąc pod uwagę "normy" to mimo wszystko dalece od nich odbiegam i niech w końcu coś przeczyta, jak zmienia się moje ciało, jak hormony mną traktują, a nie że przecież "nic mi nie jest", bo ciąża to nie choroba :/ Ja nie wiem co mu się znowu w głowie podziało, ale niech mu się powróci normalne myślenie, bo dobrze to się nie skończy 
) i było 8 kg do przodu, czyli chyba nie możliwe, bo w tyg przed świętami byłam u doktorka i było ok 3 kg na plus... Marta87 Ma termin cc na 8 i z tego co pisała na styczniówkach to jest ok, a Dzewelajna pewnie się mamą przejmuje, ale prawda dawno nic nie pisała :/ No powiem Ci, że mimo wszystko po cichu liczę na to, że to cisza przed burzą