Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mało tego według dokumentów nfz nie mam ubezpieczenia od 5 roku życia...
się pogubili bo najpierw ubezpieczał nas tata, a później jak się zmieniły przepisy to ubezpieczała nas mama- w książeczce ładnie wszyscy ładnie wpisani, dowody odprowadzania składek w dłoni, ale wizyty normalnie na nfz nie mogą mi dać, bo program nie przepuści
dwie recepcjonistki starały się jak mogły, a ta co miała w tym przeszkolenie to walnęła focha i zawinęła się do domu
porażka :/ cała się trzęsłam ze zdenerwowania, aż myślałam od razu jechać do szpitala, bo skurcze najpierw co 10 minut i skracające się i bardzo silne, ale na szczęście nospa i dwie godziny uspokajania się dały efekt- doszły do skurczy co 5 minut, ale zaczęły mniej boleć, więc na razie siedzę i czekam kiedy nfz skoryguje błąd, bo z książeczki ubezpieczenia mojej mamy nie mogli tego zrobić, tylko jakieś zaświadczenie, które mama wypełniała w 90-którymś roku.... A no i mama ubezpiecza wszystkie dzieci i według nfz żadne nie ma ubezpieczenia hej dawno mnie nie bylo,
umnie w porzadku, maly rosnie jak na drozdzach, karmilam go bebiko1 ale strasznie ulewal wiec zmienilam na nan1 ale tez ulewa. niewiem co robic![]()