Izabela2_1
Aktywna w BB
Wiemż e najlepjej odpuscic i wyluzowac ale jak to zrobic? Pracuje w sklepie kazda ciezarna przypomina mi o starankach, ostatnio nawet jak ogladalam na wspolnej i tam bohaterka dowiedziala sie ze jest w ciąży to sie rozryczalam ze ja tez chce wiem beznadzieja ale tak mam w drugiej fazie cyklu. powinnam zajac sie nauka sesja tuz tuz ale to i tak nie wyprze mi tej mysli z głowy. Poporstu chyba za dlugo na to czekalam zanim sie zdecydowalismy i wydaje mi sie ze wieki mineły .
Mam pytanie jestem juz po owulacji i mam sporo białej gestej wydzieliny bezzapachowej czy to moze byc grzybek? Mialam jakis czas temu przyjemnosci z nim ale wtedy wydzielina mial charkterystyczny zapach. wspomagalam sie ostatnio kwasem mlekowy w tabletkach sama niewiem co to jest
Mam pytanie jestem juz po owulacji i mam sporo białej gestej wydzieliny bezzapachowej czy to moze byc grzybek? Mialam jakis czas temu przyjemnosci z nim ale wtedy wydzielina mial charkterystyczny zapach. wspomagalam sie ostatnio kwasem mlekowy w tabletkach sama niewiem co to jest
Ostatnia edycja:

Znowu dzisiaj wojna bo mój mąz woli sen niz bobosexy, hormony mi szaleja bo ryczałam jak głupia i przez to boli mnie głowa cały dzień. tłumaczyłam mu ze pani doktór kazała co drugi dzień od 14 dc do owulacji i skoro nam nie wyszło do tej pory trzeba sie postarac bardziej i zdawało mi sie ze zrozumiał a dzisiaj od nowa. ja mu powiedziałam ze to był ostatni raz kiedy go prosiłam i uniose sie honorem ,trudno najwyzej nie zajde w ciaze. tak sobie mysle moze jakis supement diety mu kupic np. permen czy cos takiego . sprawdzałam ze ma naturalne składniki moze mu pomoze sie rozbudzic, jak myslicie?