reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Nie pozwoli!:-p Gnidulec poszedl spac o 10:00 :)szok:) i spal 3 godziny, po czym prezentuje wersje zywczyk. No, moze nie do konca bo chorutki sie zrobil, przydusilo go, musialam salbutamol podac, ale o spaniu mowy nie ma. Spanie to ja mialam do woli w ciazy z nim, a teraz to on ma swoje prawa. :-)

Cuda cuda! Przenioslo mi owulke na pare dni temu, wyglada to ladnie, watpie ze to antybiotyk az tak by zmienial tempke, do tego te bolace sutki,wyczytalam ze wlasnie w okolicy owu swiadczy to o wzroscie progesteronu. Kurcze,dziewczyny, nie wierze w to, ale by bylo super jesli we wtorek na wizycie gin dalby rade potwierdzic czy owu byla. Fakt ze staranka znowu nie o czasie, ale teraz to tylko mi na zdolnosci do owulacji zalezy.. Moze w koncu ten cykl sie skonczy. Milej niedzieli! :)

No akeake widzialam wlasnie ze ci tempka wystartowala takze kciukasy.

ja raczej znowu sie nie nastawiam bo dzisiaj rano zauwazylam niewielkie plamienie jak zwykle i sie tak wkurzylam ze ryczalam z rana bo myslalam ze biorac taka dawke progesteronu to powinno obejsc sie bez progesteronu a tu gowno takze jestem znowu w dolku

Marcia, kurcze, przerabane z tymi plamieniami :( Ale zycze Ci aby to byla implantacja :D Ale ten czas leci,ty juz konczysz kolejny cykl a ja dalej sie mecze;( Oby mi sie udalo jutro do gina zapisac.

Witam poniedziałkowo:)
Marcia jak tam sytuacja na froncie??? trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kłaczku a jak u Was? Młodemu przeszło?
Akeake może i u Ciebie coś się zmieni na plus:)
Miłego dnia życzę. Ja rozpoczynam kolejny tydzień urlopu... za 6 tyg do pracy.... jak ja moje maleństwo zostawię to nie mam pojęcia...

Na tyle ze nie podaje od wczoraj wziewow. Z nosa sie leje, kaszle, ale sie nie dusi, wiec lepiej... No i przespal dzis niezle noc.

reklama
Do góry