marcia30
Fanka BB :)
Akeake to najwazniejsze ze jest wam ze soba dobrze. Siostra mojej kolezanki wyszla za maz za faceta ktory jest w wieku jej ojca ma juz grubo po 60 a ona chyba 40 i maja 5 letniego syna wiec jak widac potega milosci jest wielka.
ja mam dzisiaj duzo sluziku rozciagliwego i to bez tabletek witaminek itd. Wiec owu powinna byc lada moment. Dzisiajmaz sie do mnie dobral wiem ze to troche nieodpowiedzialne ale wola Boga co ma byc to bedzie.
ja mam dzisiaj duzo sluziku rozciagliwego i to bez tabletek witaminek itd. Wiec owu powinna byc lada moment. Dzisiajmaz sie do mnie dobral wiem ze to troche nieodpowiedzialne ale wola Boga co ma byc to bedzie.
az mnie skreca jak sobie przypomne ten smak tej glukozy. wizyta ok nie mam cukrzycy, waga dalej leci w dół, w sumie to juz prawie 8 kg mniej ale jak to lekarz mówi ze dla mnie i dla dziecka to lepiej, jak dotad jeszcze chyba nie widziałm wpisu od kobietki ktora miłaby podobna wage niz ja!!!!no ale póki co narazie wszystko ok, wszystko na tym etapie ksiazkowo sie uklada oby tak dalej!!!mały rosnie ja maleje, lekarz powiedział ze jest duzy i jak bede rodziła bedzie miął srednio ok.4kg, ale w sumie moj kacperus miał 4, 050kg i 60 cm długosci jak sie urodzil wiec tez mały duzy wielkolud był he he he.moze jakos damy rade!!!