Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co do puchniecia to wiadomo ciepło kg do dzwigania ,ale jak puchniecie to kontrolujcie cisnienie bo to pierwsze objawy gestozy ciazowej.Miałam to dziadostwo w pierwszej ciazy i zaczeło sie od puchniecia nog własnie
myslałam ze to z ciepła bo to był maj koncowka ciazy jak poszłam na wizyte to od razu w szpitalu wyladowałam i do porodu lezałam (ponad miesiac).witam:-) ja jakas zdechła jestem dzisCo do puchniecia to wiadomo ciepło kg do dzwigania ,ale jak puchniecie to kontrolujcie cisnienie bo to pierwsze objawy gestozy ciazowej.Miałam to dziadostwo w pierwszej ciazy i zaczeło sie od puchniecia nog własnie
myslałam ze to z ciepła bo to był maj koncowka ciazy jak poszłam na wizyte to od razu w szpitalu wyladowałam i do porodu lezałam (ponad miesiac).
A cóż to takiego ta gestoza, jak to się wykrywa, robi się jakieś badania??
I bardzo się cieszę, bo ogólnie się czuję dobrze, tylko gardło mnie boli, ale pracuję w szkole, więc nadwyrężać krtani nie zamierzam - szykuję się tydzień laby! W przyszłym tyg. w czwartek pójdę sobie zrobić test obciążeniowy (75 ml glukozy, podobno świństwo okropne). A w środę idziemy z synusiem na echo serduszka, bo coś tam na USG nie tak wyszło i trzeba to sprawdzić.
Nie strasz......A cóż to takiego ta gestoza, jak to się wykrywa, robi się jakieś badania??
Ja dzisiaj byłam u internisty, złapałam jakieś dziadostwo, znaczy się mam zapalenie krtani i gardła, dostałam antybiotyk i L - 4 na następny tydzieńI bardzo się cieszę, bo ogólnie się czuję dobrze, tylko gardło mnie boli, ale pracuję w szkole, więc nadwyrężać krtani nie zamierzam - szykuję się tydzień laby! W przyszłym tyg. w czwartek pójdę sobie zrobić test obciążeniowy (75 ml glukozy, podobno świństwo okropne). A w środę idziemy z synusiem na echo serduszka, bo coś tam na USG nie tak wyszło i trzeba to sprawdzić.