Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do puchniecia to wiadomo ciepło kg do dzwigania ,ale jak puchniecie to kontrolujcie cisnienie bo to pierwsze objawy gestozy ciazowej.Miałam to dziadostwo w pierwszej ciazy i zaczeło sie od puchniecia nog własnie
myslałam ze to z ciepła bo to był maj koncowka ciazy jak poszłam na wizyte to od razu w szpitalu wyladowałam i do porodu lezałam (ponad miesiac).witam:-) ja jakas zdechła jestem dzisCo do puchniecia to wiadomo ciepło kg do dzwigania ,ale jak puchniecie to kontrolujcie cisnienie bo to pierwsze objawy gestozy ciazowej.Miałam to dziadostwo w pierwszej ciazy i zaczeło sie od puchniecia nog własnie
myslałam ze to z ciepła bo to był maj koncowka ciazy jak poszłam na wizyte to od razu w szpitalu wyladowałam i do porodu lezałam (ponad miesiac).
A cóż to takiego ta gestoza, jak to się wykrywa, robi się jakieś badania??
I bardzo się cieszę, bo ogólnie się czuję dobrze, tylko gardło mnie boli, ale pracuję w szkole, więc nadwyrężać krtani nie zamierzam - szykuję się tydzień laby! W przyszłym tyg. w czwartek pójdę sobie zrobić test obciążeniowy (75 ml glukozy, podobno świństwo okropne). A w środę idziemy z synusiem na echo serduszka, bo coś tam na USG nie tak wyszło i trzeba to sprawdzić.
Nie strasz......A cóż to takiego ta gestoza, jak to się wykrywa, robi się jakieś badania??
Ja dzisiaj byłam u internisty, złapałam jakieś dziadostwo, znaczy się mam zapalenie krtani i gardła, dostałam antybiotyk i L - 4 na następny tydzieńI bardzo się cieszę, bo ogólnie się czuję dobrze, tylko gardło mnie boli, ale pracuję w szkole, więc nadwyrężać krtani nie zamierzam - szykuję się tydzień laby! W przyszłym tyg. w czwartek pójdę sobie zrobić test obciążeniowy (75 ml glukozy, podobno świństwo okropne). A w środę idziemy z synusiem na echo serduszka, bo coś tam na USG nie tak wyszło i trzeba to sprawdzić.