reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Otyłość w ciąży

DSCN2460.jpg

Załączniki

• DSCN2460.jpg
    DSCN2460.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 86
reklama
AGUSIA SLICZNY:-)

imagesCA774FQ7.jpgDużo zdrowia i uśmiechów,
pisków, wrzasków i zabawy moc
Sporo radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu,
ząbka, słowa i kroku
porozrzucanych wszędzie klocków,
przytulenia okrągłej główki
i uścisków małych raczek.

Załączniki

• imagesCA774FQ7.jpg
    imagesCA774FQ7.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 47
Agusia wielkie gratki, dzielna mama :) a laktacja sie w domu rozkreci na spokojnie. jak ja dostalam mleka w cycach na 4 dzien po pierwszej dobie w domu to myslalam ze mleczarnie otworze :p ale sie szybko skonczylo :(
slicznego masz synka!

Fasolka sliczna ta twoja Patunia :-) kiedy to moja tak wyrosla....taka panna sie zrobila przez te wakacje ze wam mowie. Tylko na facebooku by siedziala ze znajomymi zaczyna mi kosmetyki podbiera i juz taka "dorosla" a to wszystko ze odcielam pepowine i pojechala na kolonie. Jak sie przemogla to poczula wolnosc :-)
ja leze i odpoczywam milego weekendu!

reklama
hej!!! co tu tak smutno i pusto????
u nas wszystko powoli się układa z karmieniem troszkę lepiej, mały już lepiej ciagnie piers, chociaż w nocy troszkę gorzej ale musze mieć nakladke sylikonowa bo mam za małe sutki a za duże cycki i jakos bez nakladni nie ma szans. jest cudowny i kochany po tym co przeszliśmy w szpitalu i tak sobie swietnie radzi!!!ja czuje się dobrze, tylko mam jeszcze wysokie ciśnienie i trochę mnie to martwi , mam nadziejje ze niedługo to się unormuje. mysle ze to stres wysiłek no i może dodatkowo znieczulenie zrobiły swoje i wszystko wróci do normy ale lekarza i ostatnio polozna mnie dodtakowo stresują bo wmawiają mi ze to nie tylko stres ze przyczyna jest tez gdzie indziej i wmawiają mi choroby jakies!!!!a jestem na takim etapie ze jak zobaczę maszyne do mierzenia ciśnienia to od razu mi się ciśnienie podnosi!!! no cóz z czasem być może wszystko wróci do normy, mam taka nadzieje!!! ateraz pokarze Wam kilka fotek mojego szczęścia buziolki i miłego niedzielnego popołudnia pozdrawiam
DSCN2501.jpgDSCN2507.jpg

Załączniki

• DSCN2501.jpg
    DSCN2501.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 67
  • DSCN2507.jpg
    DSCN2507.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 68
Do góry