reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Otyłość w ciąży

Czesc dzieczyny!

niestety nie uda mi sie dzisiaj isc do ginki bo jej nie ma wiec napisalam smsa ze w piatek zrobilam progesteron i byl ponad 50 wiec mi odpsiala ze super, mam brac 2x3 i zrobic za dwa tyg nawet buzke usmiechnieta mi wstawila chyba bardziej sie ucieszyla niz ja :-)

wspolczuje wam cierpiacych i chorych maluszkow.....

tigi witaj , napisz cos o sobie nowe osoby zawsze mile widziane :-)

reklama
Tigi Witaj :) Ja nigdy wcześniej więcej nie ważyłam jak zaszłam:eek: przy 60 kg to nie było możliwe bo organizm miałam wyniszczony zbytnio :p i też się chętnie dowiem czegoś o Tobie, a właściwie o Was ;)

Marcia i widzisz, mówię znajdę Twojego męża i każę tyłek zlać za takie myśli :p a koszulki świetne- podsunęłaś mi pomysł na prezent dla mojego na urodziny :p

Fasolka Hm... staranie się jest bardzo przyjemne :p i chyba lepiej wychodzi jak nie ma ciśnienia na dzidzia ;)

Marcia świetna koszulka :-D:-D Przy następnym sobie taką kupię :D

Tigi, no widzisz jak dobrze :-D

Indziorka, zdrowia dla Julki i dla Ciebie.

U nas nic ciekawego.. mała dalej szogun, ja się dalej odchudzam. Jeszcze 18kg i koniec.

Hej:)
Witamy nową mamuśkę:)
Nadalka a ile postawiłaś sobie kilogramów za wymarzoną wagę? Ja to lepiej nie będę pisać ile musiałabym zrzucić...
Marcia za tydzień drugi trymestr:) no i popatrz jak to leci. Ja w tym czasie jak u ciebie dzidzia wyjdzie na świat to ciocią po raz drugi zostanę:):)

O matko nadalka tylko 53? No to życzę szybkiego dojścia do celu:) a ile masz wzrostu? tak może głupio pytam, ale ja przy moim 176 powinnam góra 70 ważyć... no cóż:)

A co tu taka cisza? Nikt nie chce pisac.....ale numer zadzwonilam dzisiaj do swojej przyjaciolki nie widzialysmy sie od smierci mamy ( rowno 3 mc) a wczesniej unikalam troche kontaktu bo nie chcialam mowic o ciazy ale pomyslalm ze dzisiaj zadzwonie i sie pochwale ja do niej ze ja w dwu paku a ona do mnie ze ona tez ...w 5 mc:szok: juz na pogrzebie mamy byla w ciazy ale nie byla to odpowiednia chwila a potem nie chciala mnie dolowac wiedzac o naszych problemach i tak przelecialo. Ale fajnie ze bedziemy mialy dzieci w tym samym wieku:-)

reklama
Do góry