reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

ehh te choróbska okrutne teraz wiszą w powietrzu i tylko czyhają na chwilę słabości.. u nas też wirusy wygrywają 2/1 .. na razie tylko Matula się trzyma bo Bąki oba chore:(

reklama
Hej ho, hej ho:)
Nuda wszędzie jak widać. Ja mam smaczka na coś dobrego a nic dobrego nie mam w domu:( zachciewajka jakich w ciąży nawet nie miałam hihi. Marcia gdzie to twoje zdjęcie z brzuszkiem???

Witam sie i ja :-) u nas masakra młoda maruda byłysmy dzis na szczepieniu i pediatra mowi ze jej trzonowce wychodza i popuchniete z kazdej strony:szok: no to juz znam powod pobudek nocnych i ciagłego na raczkach mamy siedzenia :-pna wysypke na dziobek masc dostała i niezmiennie wazy rowniutko 10kg :cool2:

Ania specjalnie dla ciebie

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 102
Dzieki dziewczyny ale swoje na liczniku mam...niestety. Fakt faktem ze z mojej wagi prawie 55 kg to miesnie bo mam taka fachowa wagemierzaca sklad ciala kupilam se po wizycie u dietetyka i on taka mial ale niestety tluszczu tez mam duzo ale to nic po porodzie sie zrzuci i bede gonic nadalke w osiagnieciach....:-)

bardzo mi się podoba, że tak się nawzajem motywujemy:-) bo ja też nie mogę się doczekać, żeby zacząć o siebie dbać po porodzie, "zacisnąć pasa" i wrócić do wagi, którą miałam kiedyś:-)

reklama
Dokladnie, ja tez mam ambitne plany tylko narazie sie musze skupic i stosowac ta diete cukrzycowa tak na wszelki wypadek i zeby oczywiscie nie przytyc za mocno narazie jest ok bo waze 95,6 czyli przytylam jakies 2 kg ale boje sie ze nak maluch zacznie intensywnie rosnac to kg poleca z predkoscia swiatla. Jak to bylo u was?

Do góry