reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Marcia chyba tak czy siak te 6 kg to niedużo jak na 32 tc. Niby my nie powinnyśmy prawie w ogole przybierać na wadze bo dziecko czerpie z zapasów, ale... Teoria teoria a życie życiem :) Ja bym chciała max 10 kg mieć na +... Ale najpierw trzeba zajść w ciążę :-p

reklama
No ja mam taka nadzieje ze wiecej niz 10 nie przytyje do konca chociaz teraz dziecko nabiera cialka i powinnam sie pilnowac z jedzeniem ale....
lisica uda sie i tobie niestety wiem jak to boli jak sie nie udaje ale przyjdzie taki dzien ze i ty zobaczysz te dwie kreseczki :-) i to tyczy sie wszystkich naszych staraczek

Lisica ja zaczynajac staranka mialam kolezanke ktora tez sie starala i to juz sporo czasu, a ta kolezanka miala jeszcze jedna kolezanke ktora sie starala i tak:

moja kolezanka znalazla ginke naprotechnolozke i umowila sie jako pierwsza, ja pare tygodni po niej a ta jej kolezanka jeszcze pozniej, wszystkie przebadalysmy sie u mojej kolezanki wyszla wysoka prolaktyna u mnie zaburzenia progesteronu u tej trzeciej nie wiem co ale miesiace mijaly i nici z dzidzi wiec ginka kazala tej mojej kolezance zeby wziela meza na badanie zrobila je w lutym a juz w marcu byla w ciazy i juz tuli corcie urodzila 27 12, u mnie dalej nic nie bylo wiec przyszla kolej na badanie mezulka u mnie , zrobilismy badanie w maju a w czercu bylam w ciazy , nastepna byla ta trzecia ona zrobila badanie w czercu i rodzi 1,5 miesiaca po mnie :-) takze wiesz smiejemy sie ze gdybysmy wiedzialy ze tak bedzie to zrobilybysmy badanie nasienia na poczatku :-) a u naszych facetow nic takiego z tego badania nie wyszlo , porownywalysmy nawet badania wiec zaden nie bral lekow ani nic takiego takze zycze zeby w twoim przypadku bylo tak samo :-)

ja ważę bardzo dużo, ponad 100kg... a do tego mam przepuklinę pępkową którą miałam zoperować ale ciągle to przekłądałam. mam już córcię ma prawie 5 lat. teraz ta ciąża to totalne zaskoczenie.. jeszcze chyba nie umiem się cieszyć i ciągle boję się że coś złego się stanie :(

Kochana mysl pozytywnie bo dzidzia czuje twoje zdenerwowanie i zmartwienie. Ja zycze ci wspanialych pozostalych miesiecy.
Ja waze 104kg... kiedys wazylam 85i sie tego trzymalam. Zobaczcie co malzenstwo ze mna zrobilo:-):-):-) hihi

reklama
niestety.. ja to samo, kiedyś byłam szczuplejsza a teraz.. chodząca kula.. dlatego boje się że nie dam rady w takim stanie.. w ogóle się boję.. jestem pełna obaw bo nie tak planowałam ten rok. i w ogóle życie. nie chciałam już więcej dzieci. i zabezpieczaliśmy się a tu jeden, jedyny raz na żywioł, poniosło nas no i zaraz ciąża... :szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry