Lisica ja zaczynajac staranka mialam kolezanke ktora tez sie starala i to juz sporo czasu, a ta kolezanka miala jeszcze jedna kolezanke ktora sie starala i tak:
moja kolezanka znalazla ginke naprotechnolozke i umowila sie jako pierwsza, ja pare tygodni po niej a ta jej kolezanka jeszcze pozniej, wszystkie przebadalysmy sie u mojej kolezanki wyszla wysoka prolaktyna u mnie zaburzenia progesteronu u tej trzeciej nie wiem co ale miesiace mijaly i nici z dzidzi wiec ginka kazala tej mojej kolezance zeby wziela meza na badanie zrobila je w lutym a juz w marcu byla w ciazy i juz tuli corcie urodzila 27 12, u mnie dalej nic nie bylo wiec przyszla kolej na badanie mezulka u mnie , zrobilismy badanie w maju a w czercu bylam w ciazy , nastepna byla ta trzecia ona zrobila badanie w czercu i rodzi 1,5 miesiaca po mnie :-) takze wiesz smiejemy sie ze gdybysmy wiedzialy ze tak bedzie to zrobilybysmy badanie nasienia na poczatku :-) a u naszych facetow nic takiego z tego badania nie wyszlo , porownywalysmy nawet badania wiec zaden nie bral lekow ani nic takiego takze zycze zeby w twoim przypadku bylo tak samo :-)