reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Gosianati to generalnie jest watek dla ciezarnych otylych ale ze te nasze wieksze ciezarowki juz dawno sie rozpakowaly to dolaczyly sie jeszcze staraczki. W sumie jestem ja (juz 32 tc) i kilka innych dziewczyn w ciazy i czasami wpadaja nasze weteranki :-)

reklama
Nie mam w domu taka nastolatke w kwietniu skonczy 13 lat, ale przez fakt ze taka roznica to czuje sie jakbym byla w pierwszej ciazy :-)

wrocilam wlasnie z zakupow i mam juz prawie wszystko, kupilam wozek, lozeczko, wanienke, przewijak, posciel, i wiele roznych ******* , wydalam kupe kasy a jeszcze zostalo mi kupic nianie elektryczna, i lezaczek hustawke z fisher pricea

zazdroszcze tego pozytywnego myśłenia i nastroju :) ja się ciągle boje że bede miała przez te ciąże problemy.. dzisiaj widziałam w sklepie niepełnosprawne dziecko i mało nie zemdlałam. przy pierwszej ciąży tak nie miałam..

Gosianati, nie obraź się, ale chyba trochę histeryzujesz. Każdą z nas może to spotkać, takie jest życie i trzeba być na to przygotowanym, ale takie negatywne myślenie jest nie na miejscu. Zatem mówię Ci STOP ;) Pomyśl lepiej o malutkich stópkach, luźnych kupkach i nieświadomych pierwszych uśmiechach ;)

Marcia no to wyprawka prawie kompletna. Jaki wózek kupiłaś? Ja przy synku miałam leżaczek bujaczek FP i to było zbawienne urządzenie :-D huśtawkę też mieliśmy z FP, tę z oceanem i rybkami.

Gosianati podpisuje sie pod postem lisicy, wiem ze pewnie sie boisz i hormony swoje robia ale tu jest duzo dziewczyn ktore oddaly by wszystko zeby byc w ciazy i na pewno nikt z gory nie powinien zakladac ze bedzie zle bo tego nie wiesz, u mnie ciaza nie przebiega ksiazkowo, jedno moje malenstwo zmarlo w 9 tc ale mimo paniki staram sie myslec pozytywnie i ty tez powinnas...

lisica kupilam x-landera , moja siostra ma i chwali go sobie a i w dwoch sklepach mi sprzedawcy zachwalali wiec kupilam, a co hustawki fp to licze na to ze mi pomorze w uspakajaniu Krystianka chociaz wierze ze to bedzie grzecNiutkie dziecko :-) .....chyba sama nie wierze w to co pisze ....

mam spacerówkę x-lander x-go, ogólnie to solidna i dobra firma ;) nóż widelec Ci dziecko zrobi psikusa i będzie grzeczne jak aniołek, trzymam kciuki ;)

staram się nie denerwować ale to trudne, po nocy mnie się śni że każdy się ze mnie śmieje, albo że rodze chore dziecko.. o masakra.. a jak u was? staracie się o dzidzię? czy moze jest tu jakaś ciężarówka ?
Ja się z mezem staram o drugie dziecko i modlimy sie z mężem o to aby zostac znow rodzicami mimo ze ja mam problemy ze zdrowiem ale nie wolno się załamywac trzeba myslec pozytywnie bo mozna wykraczec jakies nieszczescie.Głowa do góry i bedzie dobrze:tak:

reklama
Do góry