reklama

Otyłość w ciąży

gosianati - super, że lekarz fajny! a z tym brzuszkiem, to nie bądź pewna;-) ja byłam przekonana, że nie będzie brzuszka widać, a tu jednak, pomimo moich kilogramów się ładnie zaokrąglił dość wcześnie:-)

reklama
Gosianati super ze masz fajnego lekarza to duzo znaczy, co do moczu to ciezko jest uzyskac " czysta " probke w ciazy , a tych czerwonych krwinek to duzo masz bo kilka w polu widzenia sa norma u mnie w kazdym badaniu wychodza natomiast co do bakterii to nastepnym razem warto zrobic posiew bo to wcale nie musza byc zle bakterie

Hej wszystkim:)
witam nowe członkinie, gratulacje dla rosnących fasolek- przyrost naturalny się podniesie:)
Marcia tak patrzę na Twój suwaczek i jakby nie było troszkę zazdroszczę:):) już niedługo i to ciepło na sercu dosięgnie Cię na całego:)
Tak sobie myślę, że zły zawód wybrałam hihi Jakbym była prezesem a nie nauczycielem to mogłabym pozwolić sobie na całkowitą realizację rodzicielskich marzeń...
U nas końcówka ferii, mała się robi urwis okropny, wszystko krzykiem chce dostać.
Spokojnego wieczoru życzę:)

cześć wszystkim, od wczoraj mam problem, boli mnie z tyłu, tak nad pupką po lewej stronie jak chodzę i ból aż promieniuje do nogi normalnie mam wrażenie że nie mam sił iść.. nie wiem co to i od czego, poza tym czuje sie okej. mam nadzieje że to przejdzie i że to nic poważnego. badania moczu ponownie za dwa tygodnie i jeśli będzie znów kiepskie to tak zrobić mam posiew. tak więc prędzej czy później sie wszystkiego dowiem.

Marcia za 13 lat to będę miała 45:) więc nawet na prezesa będę za stara na dzidzię. Ale nie mówię, że już definitywnie nie będę mamusią:)
Śmiałam się z mężem, że Lenusia tyle starań i czasu "zajęła", a teraz może być niespodziewajka hihi.
Gosianti może rwa kulszowa Cię boli? Moja sis tak ma już w drugiej ciąży...

Witam wszystkie babeczki.Ja nadal chora trzyma mnie i nie chce puścić:angry:na piątek jestem umówiona z enokrynologiem zobaczymy co powie i czy mam wogóle szanse na drugie dziecko .Pozdrawiam Was

siemka :-)ja mam wizyte u gin dzisiaj i mam nadzieje,ze jest oki zobacze cos wiecej ,troche sie stresuje .

ania255 moja kolezanka w wieku44 lat zaszla i jest najszczesliwsza kobieta na swiecie.Ciaza i dziecko chyba ja odmlodnily napewno nie czuje sie i wyglada staro :-Dwiec...

gosianti moze rzczywiscie to rwa kulszowa albo jakis ucisk lub moze nerki - nie chce krakac lekarzem nie jestem .nie wiem czy mozesz to mascia jakas posmarowac.poradz sie lekarza

Ania bo zaraz dostaniesz bure od klaczka :-) jaka za stara.....

gosianati tez obstawiam na rwe albo jakis ucisk nerwu.

beata zdrowka

katrine kciuki za wizyte&&&&&&

ja dzisiaj bylam na spotkaniu z zastepca ordynatora na porodowce gdzie chce rodzic i mam zapewnienie ze na pewno mnie przyjma bez wzgledu na rodzaj dyzuru a w piatek mam wizyte u prywatnego gina a po poludniu ide sie spotkac z polozna takze u mnie sie zaczyna cos dziac .......a i juz druga osoba mi powiedziala ze zmienilam sie na twarzy i ze to oznaka zblizajacego sie porodu wiec oby wykrakali :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry