reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Olucha no od grudnia 2000 juz tu jestem i jestem bardzo zadowolona :)
Przede wszystkim z opieki zdrowotnej , mając chore dziecko ... Nie mam tych problemów co rodzice w Polsce ...

Marysia wow 38 :)
A ja jutro 16 lol

Aisha tez tak mam ze wole dziecku kupic cos niz sobie , mam z tego wiecej radości :)

A u mnie jak bedzie dziewczynka to bede wszystko miala po Emily :)
Tylko wózek i fotelik do auta dokupie bo tamte sprzedałam...

reklama
Cześć dziewczyny. Marysia jak się miewasz na końcowce? Ja dziś wizytowalam. Maluch waży 850g. Grubasek :) w Tesco mają wyprzedaż na dziecięcych, kupiłam 5body za 16zl.

Ja 5tego listopada mam usg to też się pochwalę ile waży ;) byłam wczoraj na szkole rodzenia, same pary były, ja byłam z koleżanką bo mój mąż ze mną nie chodzi bo pracuje :( głupio się czułam, i do tego jestem najgrubsza ze wszystkich kobiet tam :( brzuch ciążowy mam nie duży, ale sama w sobie jestem wielka :/ źle się tam czułam po prostu :/ ehh... jeszcze były ćwiczenia na matach to czułam że wszyscy się na mnie gapią. Najchętniej nie wchodziłabym z domu :/

Olucha nie łam się! Takie już jesteśmy i nie ma co się martwić. Też byłam sama na szkole rodzenia, też byłam najgrubsza. Mówi się trudno, najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa.

ehhh no samoocena nasza leci a ciało się zmienia z każdym tygodniem ciąży.... ale nie ma co się łamać... weźmiemy się ostro w garść po porodzie!!!!!!!!! i będziemy zaje****te laski!!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz olać wszystkich! dzidziol ma być zrowy a my szczęśliwe!!! uśmiech na twarz cycki do przodu i do konca ciąży wytrwamy!!!

Olucha nie przejmuj sie :) bedzie dobrze ... , najwazniejsze ze dla dziecka dobrze jest :)
A ja od wczoraj czuje dzidzie :) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Lekko ale jednak czuje :)
Dzis 16tyd 1 dzien ..

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ;) rurka optymistyczne podejscie do sprawy, fajnie, fajnie podoba mi się ;)
Karina to fajne uczucie nie? ;) u mnie to mąż nie dawno poczuł jak kładzie rękę na brzuchu ;) dla nas to taka nowość bo pierwsza ciąża. Z resztą półtora roku się staraliśmy, już był moment zwątpienia, ale udało się z duphastonem.

Olucha no zajefajne uczucie :)
Na dniach chce sobie kupic detektor taki : ImageUploadedByForum BabyBoom1414536479.324062.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414536479.324062.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414536479.324062.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 69
Cześć dziewczyny. Od jakiegoś czasu Was podczytuje, ale piszę tu pierwszy raz. Mam termin na 16 luty 2015 i to moja pierwsza ciąża :-) czuję już ruchy i jestem przeszczęśliwa :-)
Wczoraj dowiedziałam się, że mam cukrzycę ciążową. Czy Was też dotyczy ten problem? Mam też niedoczynność tarczycy, ale do tego jestem przyzwyczajona ;-)
pozdrawiam serdecznie i życzę duuuużo zdrówka dla każdej mamusi :-)

reklama
Dostałam ostatnio ulotkę o diecie mamy karmiącej...hmm, jeśli serio mam jeść tylko to co tam napisali to w pół roku zrzucę całe 30kg nadwagi! Hehe:p i już nie będzie żadnych wymówek, bo dzidzia musi dostawać dobre mleczko:p
Mój mąż od kilku tyg czuje ruchy.Zresztą młody będzie chyba piłkarzem, bo strasznie mnie okopuje, zwłaszcza w po kąpieli i w nocy. A mąż to co chwilę jak położy głowę na brzuchu to dostaje kopniaka w twarz albo oko:p
Witamy Madalena. Ja na szczęście nie mam ani cukrzycy, ani nadciśnienia, ani w ogóle nic.
Ostatnio jedynie cycki mnie swędzą:( i nogi puchną ->ale dostałam wczoraj od gin receptę na codzienny masaż stóp przez męża:p:p
Żyć nie umierać:)

Do góry