reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Najgorsze jak nie informują o niczym dokładnie i sama nie wiesz co się dzieje. 37tc i podają ci sterydy? Bez sensu.juz dawno powinny być płuca rozwinięte.

Cześć :) ja to kiepsko. Co zjadłam to wymiotowalam. Było mi słabo i miałam zawroty głowy. Ale to akurat te mega upały były.
A ty jak się czujesz? Byłaś i lekarza?
Olucha jak tam w szpitalu?

Ja na szczęście nie wymiotuje...ale jestem ogólnie mega rozbita, nie mam siły na nic...Jest mi jakby niedobrze ale sama nie potrafię tego do końca określić...Przy pierwszej ciąży czulam się rewelacyjnie a teraz ZONK...

Aisha no nudnawo jest, sala 4 osobowa, tv platne 2zl/h :/ i tak nikt nie włącza. 3x dziennie ktg robią, usg miałam nie dawno juz przeplywy sie poprawiły, zapisy ktg ok, i nic więcej nie wiem. Mam wenflon w ręku, denerwuje mnie bo zaczepić łatwo i boli, maz mi włosy myl dzis bo z tym dziadostwem nie idzie nic zrobić porządnie. Dobrze ze neta mam w tel. Bo bym zbzikowala

olucha - byle z dzidziolem było wszystko dobrze &&&&&&&&&&&

justka - ja się czułam jak w każdej mojej ciąży... tyle ze mdłości ciut mocniejsze ale nie wymiotowałam i nie bolał mnie brzuch praktycznie wcale ... w drugiej ciąży pobolewał a w pierwszej mocno bolał... i tak to u mnie :)

To pisz z nami :) ja też korzystam najczęściej z apki na tel.
W ogóle u ciebie co usg to inny termin. Ale ten 12.01 to faktycznie lekarz chyba przesadził.
Kiedy się dowiesz o terminie cc?

Nie wiem kiedy sie dowiem. Moze w pon. W weekendy zwykle nic sie nie dzieje. Tak te terminy mam różne, ale ten 12 stycznia z miesiaczki jest najmniej prawdopodobny, 1 luty mi podał, i powiedzial ze jak wyniki dobre, to niech jeszcze dziecko posiedzi w brzuchu. 3200 wazy w 37 tyg. Aisha ty po wizycie napisz ile twoj wazy. Punkt 6ta rano wchodzi pielegniarka robi pomiar temp. I male ktg 0,5min trwa i idzie, ale budzi nas wszystkie, swiatlo zapala :/ eh, nie ma to jak w domu

reklama
Dobra, u mnie też akurat będzie 37tc zobaczymy;)
Wspólczuję porannej pobudki:p mnie to z łóżka przed 10tą nie wygonisz:p
A w nocy też wam robią ktg? bo w niektórych szpitalach to i nawet 3razy w nocy robią.
Mam nadzieję, że cię w tym szpitalu do 1lutego trzymać nie będą.

Do góry