reklama

Otyłość w ciąży

Ja miałam raz cukier z krwii i raz do wypicia glukozę, tak jak Ty i mam wielką nadzieję, że to koniec:D

Też mam lenia, ciągle bym spała, szkoda, że piszesz więcej o Pepco, bo teraz będe molestowała mojego, żebyśmy tam pojechali haha;p Właśnie w Pepco kupiłabym te śpioszki z bodziakami do szpitala:) Ja chłopcu kupowałabym wszystkoniebieskie - nie miałabym problemu z wózkiem takiego jaki mam...

reklama
bry wszystkim, obżarłam sie chlebem z dżemem truskawkowym i z czarnej porzeczki mm pycha. a kupilam coto niby reklamuje ewa wachowicz te ,,dobry wybór'' czy ,,dobry produkt'' ale jest przepyszny i az taki kaloryczny to on niejest:tak:

W Pepco czesto sa fajne rzeczy :) ja z Pepco mam kocyk, łancuszek do smoka, pieluchy tetrowe i flanelowe, kaftaniki i same *******y... ;) za 15zl takie fajne trampki malusie widziałam, no ale to sie nam nie przyda w tym roku raczej ;D

Boooziuuu, a ja jeszcze w wyrze gnije ;D pora wstawać ;))

ciuszki w szpitalu mogą się pobrudzić kupką ., a z tego co słyszałam ciężko odprać ;)

mi wczoraj wypadło kawałek czopa... już coraz bliżej ;)

o, to ja tez slyszalam, z smolka i genicjana raczej do niespieralnych naleza.
nadalka to rzeczywiscie juz blisko moze byc! kciuki trzymam! i u cie december za te skurcze, zebys sie nie zanudzila ;)
u mnie t. wyjechany sluzbowo i ja rozbita jakas kompletnie. noc przespalam na kanapie z jakims strasznie zlym filmem, ktorego nie pamietam ;)

ciuszki w szpitalu mogą się pobrudzić kupką ., a z tego co słyszałam ciężko odprać ;)

mi wczoraj wypadło kawałek czopa... już coraz bliżej ;)
A przepraszam, a co to czop?? To z krwią czy jakiś śluz?

Jeszcze wyjdzie, że Nadalka urodzi szybciej niż December hehe

A ja już po wizycie u ginekologa, Zuzia ma 1523 gram, ja mam 94,5 kg, czyli 6,9 kg na plusie:)
Znowu nie udało nam się zronić jej zdjęcia, ale widziałam pół jej twarzy, ma duże wydatne usta, po mamusi i podbródek duży chyba po tatusiu;p

Właśnie skończyła mi się karta ciąży... 12 zapisanych rubryk w 24 tygodnie... Notabene zostawiłam ją u lekarza, właśnie dzwoniłam, że tam jest, ale gdzie ja miałam głowę jak jej trzeba pilnować, żeby dostać becikowe?!

Ide oglądać wózki:)

ja jeszcze czekam na komodę to nie mogę rodzić ;)

u mnie czop był przeźroczysty, taki spory kawałek "gluta" :-D
ale to pewnie tylko kawałek bo chyba całe czopy są o wiele większe..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry