reklama

Otyłość w ciąży

reklama
a moj domek wcale nie przypomina ciazowego, jak zakladam normalne ciuchy [jeszcze w cos tam wejde] to wygladam jakbym miala dwie oponki. tak zazdraszczam takich pileczek ciazowych ze szok! :-(

To jeszcze ja z brzusiem :) Robione 3 tygodnie przed porodem, czyli pod koniec 39 tygodnia:
IMG_4420done.jpgIMG_4459done.jpgIMG_4498done.jpg

A teraz to juz zupelnie inaczej :)

Robert ok. 5 minut po narodzinach:
Zobacz załącznik 471993

W drugim dniu zycia:

Zobacz załącznik 471994

I wczoraj w dniu dziewiatym:

Zobacz załącznik 471995Zobacz załącznik 471996Zobacz załącznik 471997

Ainhoa zadala mi kilka pytan, odpowiem nieco pozniej. Teraz maz robi podwieczorek - budyn, a potem musimy sie zdrzemnac przed noca ;) Po nastepnym karmieniu za jakies 2-3 godziny kapiel, chwila odsapki i po kolejnym spanko, max 3 godz przed ponowna przerwa ;)

Od wczoraj maluch nie zawsze spi w przerwach, chce COS robic... Dzis pierwszy raz wlozylam go w chuste, super sprawa. Teraz tez wzielam go do chusty i luzik :) Bylismy tez dzis na spacerze. To jego trzecie wyjscie - w sobote kupowalismy razem wiekszy stanik (w malym sklepie dla ciezarnych i karmiacych, nie w cetrum handlowym oczywiscie), w niedziele bylismy na Mszy Swietej, idealnie sie wpasowalismy w pore karmienia - tuz przed wyjazdem z domu i zaraz po - w miedzyczasie spal :)
A dzis prawie godzinny spacer po parku.

ja wczoraj przed snem sluchalam sobie przez stetoskop no ale tylko wode slyszalam...a dzisiaj wydawalo mi sie jakbym costam slyszala,jakies takie pojedyncze ruchy, i w pewnym momencie cos mi tak 2x uderzylo w ta czula sluchaweczke ze az podskoczylam heh. oj dzisiaj tatus przyjezdza to bedzie nasluchiwal:-D

wiecei co, po soku wieloowocowym i popomidorach chyba mam zgage:crazy: ale musze to jeszcze dzisiaj dokladnei sprawdzic bo uwielbiam pomidorki a jak sie okaze ze ponich to sie zalamie:confused:

niewiecie moze czyna targach pojawil sie BÓB ??:confused:

wikasik, piękny synek:)Fajnie, że już jesteście razem:) A jaką masz chustę??

A jak to jest z włoskami? Bo wiadmo, że dziecko wychodzi z brzuszka w maziach wszelkiego rodzaju no i potem je wycierają, a z włosków tez tak dokładnie uda im się wszystko wytrzeć?:>

reklama
wikasik Ty pięknie w ciąży i po, mąż ciacho, Robert przesłodki :) Cieszę się Waszym szczęściem :) Dobrze, że już możesz nacieszyć się Twoimi chłopakami i odetchnąć po trudach ciąży.

Dzięki, że podzieliłaś się z nami zdjęciami!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry