reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Tak, jak pisalam, wklada mi malego maz, podtrzymujemy glowke, ale jak juz jest opatulony chusta, to sam trzyma. Zrobilismy pare zdjec, postaram sie je jutro wydobyc z mezowego telefonu.
Moj maly teraz znowu w chuscie - po narmieniu stwierdzil, ze czas na obserwacje swiata, a z lozeczka niewiele widac ;) Chwile sie z nim kolysze przy laptopie, ale zaraz pojde do sypialni i na polsiedzaco na sofie przysne. Maly juz pomalutku odlatuje, ale raczej nie na tyle, zeby go z chusty bez budzenia wyjac.

Źle się wyraziłam właśnie, chodziło mi o to czy potem tak sobie sam leży bez Twojego trzymania, kurde ciekawe jak to wygląda hehe:D

Pochwalę się nową zdobyczą:

1_f.jpg

Doszłam do wniosku, że bieliznę raczej będe kupowała nową natomiast wszelkie bluzy kupię używane, bo i tak Zuzka założy je pare razy i wyrośnie...

ainhoa nooo wstalam wstalam, mozna powiedziec (jak to sie potocznie mowi) wygnilam sie:P ale fajnei bylo hahaha bylam na podwórku, objadlam sie czweresniami bo gdzi eniegdzie pojawiaja si e na drzewie czerwoniutki,truskawek zjadlam, nawet poziomki mi wyrosly:) teraz zjadlam barszczyk czerwony i dopadla mnei zgaga:crazy:

jutro sobie zrobie pomidorówke bo znowu zamna chodzi, a w sobote zrobie leczo bo tez nieziemsko zamna chodzi:-D

ainhoa fajne te pasiaki, a te z disneya widzialam na allegro

62-68 CM*CUKIERKOWA KRÓLEWNA*DISNEY*0-3-6 (2389248751) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. patrz jaka cena:szok:

BODY DISNEY / Myszka Miki rozm. 86 - 3 SZTUKI!!! (2386457586) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sa i niebieskie

Disney body 3 pak, krotki rekaw, 0+, 4.1 kg, nowe (2381386093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*DISNEY* 3 pak body KUBUŚ PUCHATEK 0/3 m 50/56/62 (2339373019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale fajniusieńkie:-D:-D:-D

Ja po kolejnej przerwie, spanie na siedzaco nie bylo takie zle ;) Teraz Robus zasypia, maz przy nim, a zaraz ja dolacze. Juz 7 rano, ciekawe, czy usne, bo zazwyczaj od 6:30 juz mi sie nie udaje... ale przynajmniej poleze z zamknietymi oczami.

Zdjecie w chuscie wrzuce wkrotce. To, ze nie trzeba trzymac jest fantastyczne, bylam np. z nim w kibelku, a tam wiadomo - siadanie, przechylanie ;) maluski mial niemalze wesole miasteczko ;)

Ok, zmykam, w sypialni bloga cisza :) Moje chlopaki pewnie zasnely... Pis tez tylko wyszedl na siusiu i juz wrocil do ciepelka.

Nie sądze, abym Was zostawiła, na pewno będę wchodziła, ale poczekajmy aż urodzę:D

Moje dzisiejsze łowy:

2386013414.jpg2386344883.jpg2386883876.jpg2389510905.jpg2391255670.jpg2402343386.jpg

Na chłopca wydałabym mniej kasy, bo wiadmo wszystko niebieskie i tak jest tańsze niż różowe:)

A tak w skrócie pierwszą różową bluzę kupiłam za 4,25, u tego samego sprzedawcy kupiłam spodenki za 1 zł, czekam na obliczenie kosztów wysyłki:P Jedno i drugie rozmiar 56.

Czerwoną bluze w kropki kupiłam za 6,99 + 5 zł za wysyłkę.Rozmiar 68.

Te trzy pozostałe są od jednego sprzedawcy, bluza z Kubusiem Puchatkiem 6 zł, dresik z Bambi 9 zł, bluzka z Minnie 6 zł, czekam na obliczenie kosztów wysyłki:) Dresikrozmiar 68, dwa pozostałe rozmiar 56.

Wózków dzisiaj nie oglądałam:D

Madzia, oglądałam aukcje na których rzeczywiście wszystko jest Disneya, drogie, ale ładne... Niestety nie wygrałam w totka, więc jeszcze mnie nie stać:]

Witam dziewczynki ja wczoraj zaliczyłam wizyte u diabetologa dostałam glukometr diete i za tydzien kontrola jak dieta nie pomoze to insulina....:eek: waga dalej w miejscu czyli na minusie:-p ale brzucho rosnie jak szalony:szok::-D

Wczoraj sasiadka pyta mnie kiedy rodze bo to juz niedługo chyba:szok::szok::wściekła/y:

reklama
wikasik mogę spytać, czy Robert będzie dwujęzyczny? Interesują mnie rodziny za granicą z małymi dziećmi - jak radzą sobie w małżeństwach mieszanych oraz w rzeczywistości poza domem.

Odpoczywaj dużo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry