Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
december- w jakim szpitalu planujesz rodzic, bo oczywiście gdzieś w Trójmieście, tak ? Ja po mimo iz mam jeszcze duzo czasu to mysle nad Puckiem badz Wejherowem...
december- heh w moim przypadku jest tak ze w Redłowie było by o tyle lepiej, ze np jeśli mama badz ktos inny miał by mi cos potrzebnego przywiezc to tam beda mieli blizej, ale znowu słyszałam ze tam jest strasznie i wlasnie te wszystkie złe opinie mnie zniechęciły (ogólnie to ja nigdy w życiu nie leżałam w szpitalu ;D), co do Pucka to mam mieszane uczucia, bo oczywiście tez sie negatywnych opinii naczytałam szczególnie o panu ordynatorze z oddziału położniczo ginekologicznego, a żadna znajoma tam nie rodziła, choć byłam tam ostatnio na ktg i było sympatycznie, ale wiadomo na porodzie to bedzie inaczej, a znowu jeśli chodzi o Wejherowo to duzo moich znajomych tam rodziło i byly bardzo zadowolone...choć wydaje mi sie ze to wszystko zalezy na jaką zmiane sie trafi, jakie humory będą miały pielegniary itd...