reklama

Otyłość w ciąży

reklama
ona mówi że nie może być przeźroczysty, ale jeżeli wypada w kawałkach to może, jak już cały wypada to jest podbarwqiony.. chociaż to różnie bywa..

u mnie czop był przeźroczysty, taki spory kawałek "gluta" :-D
ale to pewnie tylko kawałek bo chyba całe czopy są o wiele większe..

U mnie w pierwszej ciąży czop wcale nie odszedł, a w drugiej około 20h przed porodem pojawił się kawałeczek przezroczystego glutka z taką cieniutką czerwoną "niteczką" w środku i nic więcej.

Witajcie dziewczynki :-D Widzę, że tu niedługo będziemy mieć wysyp mamusiek, super!!! :)
Fajnie Wam, pozazdrościć, ja bym się już chętnie rozpakowała, ta moja ciąża zaczyna mi coraz bardziej ciążyć:blink:.
Dzisiaj kurier mi przyniósł wózeczek, jest trochę ciemniejszy kolorystycznie, niż zdjęcia w internecie, ale i tak bardzo mi się podoba. Co prawda namordowałam się strasznie, bo nie mogłam wyczaić, jak wypiąć gondolę (okazało się to banalnie proste!) oraz jak złożyć stelaż, i w tym przypadku będę musiała trochę poćwiczyć. Kupiłam sobie dzisiaj 3 pary ciążowych rajstopek, w sobotę idziemy na wesele!!!:-D:-). Skusiłam się też na śliczny kocyk z mikrofibry, idealnie pasujący do wózeczka, w koloże szarym z wytłaczaną żabką.
mięciutki lekki koc KOCYK z puszystej mikrofibry K (2368604217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu akurat nie ma tego wzoru, ale to coś "w tym stylu".

Czytałam ostatnio, że w oastatnich tygodniach ciąży warto pić soki marchewkowe lub jeść marchewki, bo wtedy dziecko w 4 miesiącu jak będziemy karmić je papka marchewkową nie będzie się krzywiło przy jedzeniu:)

reklama
Witam dziewczynki troszke mnie nie było ale jakos weny brak:-p,dalej lezakuje i juz powoli warjuje :dry: .Jutro wizyta u diabetolog zobaczymy co mi powie ,,,,, ogladałam wasze brzuszki sliczniusie :tak: wklejam swoj:zawstydzona/y:

image201205080001.jpg22/23 tydz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry