reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

no może może, dzięki ;)
Ja to jestem z tych osób co wieżą w numerologię, i akurat osoby urodzone 18tego dnia mają trudny charakter, są nerwowe, nadpobudliwe :/ no ale trudno nie będę się tym sugerować, co ma być to bedzie ;)

reklama
łapie mnie taki ból ale tak co kilka godzin, dziecko się kreci za to intensywniej, ja mam jakieś napady głodu, jakbym się chciała najjeść na zapas :/ i to platki na mleku, mandarynki, kamyczki no a wczesniej obiad był ;) i spiąca jestem jakaś... także kładę się spać, jutro napiszę z tel. jak się sprawa ma ;) boję się :) bądźcie ze mną ;)

Będziemy :) ciekawe czy cie zatrzymają czy odesla do domu.
Najważniejsze być dobrej myśli.
Dobranoc! Wyślij się na zapas bo to może być ostatnia przespana noc :)

Olucha - moja Zuzia 18 urodzona i powiem Ci, że owszem ma charakterek ale jest przesłodka, bardzo lubiana przez dzieci i dorosłych, przebojowa i odważna i wiem, ze w życiu sobie poradzi. Nie ma problemu z tym, żeby zrobić zakupy (oczywiście z płatnością gorzej bo liczyć jeszcze nie umie :-D) albo poprosić o coś w restauracji, nie wstydzi się ludzi i nie boi nowych sytuacji :) także plusy też są :happy2: choć ja w numerologię raczej nie wierzę ;-)

ale lepiej napisz jak się czujesz !!!!!

Olucha nie.ma co się data przejmować :) w sumie jesteś tydz po 1 terminie :) zresztą może cię potrzymaja, zrobią oxy itp i urodzisz dopiero po północy :)

Ja w sumie w takie rzeczy nie wierzę ale mój mąż ma na imię Grzegorz i.ma okropny charakter. I wszystkie grzeski których znam mają to samo.

Będzie dobrze. 3 mamy.kciuki!

reklama
Do góry